TouchTable-ESRI együttműködés

|

A TouchTable TouchShare nevű GIS szoftvere a TouchTable felhasználói felületét és grafikai képességeit az ESRI térinformatikai termékeivel kapcsolja össze.

A TouchShare GIS az épp megnyitott projekt rétegeit egyszerű menühierarchiába szervezi, melyet aztán intuitív kézmozdulatokkal vezérelhetünk. A GIS adatok közvetlenül a táblán kerülnek megjelenítésre: az adatok mozgathatók, navigálhatók, kereshetők, annotálhatók, georeferálhatók és szükség esetén publikálhatók is. A TouchShare GIS pedig bővíthető is: a felhasználók egyéni igényeinek kielégítése céljából újonnan fejlesztett modulok is hozzákapcsolhatók. A TouchShare GIS segítségével a térinformatikai kötődésű tartalmak a TouchTable rendkívül fejlett és intuitív adatbeviteli és vizualizációs eszközeivel kezelhetők és jeleníthetők meg. A TouchTable technológiát használva nagy mennyiségű szervezeti adatok a döntést elősegítő módon prezentálhatók. A TouchTable egyedi formatervezése és felhasználói felülete olyan tevékenységeket képes különösen hatékonyan támogatni, mint eszközmenedzselési és akvizíciós feladatok, vagy épp kiszállással egybekötött javítási munkálatok. A TouchTable System legfőbb jellemzői: • Projektadatok vizualizálása a komplex összefüggések gyors megértése érdekében • Adatok elemzése, az eredmények elmentése későbbi felhasználás céljából • Valós idejű adatmegjelenítés időérzékeny feladatok támogatásához • Projektek szinkronizálása a hálózaton keresztül a megjelenített adatok gyors megosztása érdekében • Kereső és annotáló funkciók • Adatok gyors begyűjtése és elemzése különböző távoli helyszínekről • Aktuális és történeti adatok vizualizálásával jellemző trendek felmérése, megértése Bővebb információ: http://www.touchtable.com/products-tsgis.php Kis Ágnes marketing&PR ESRI Magyarország Kft. agnes.kis@esrihu.hu www.esrihu.hu

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.