Új dokumentumkezelő szoftverkészlet

|

A Ricoh Document Solutions szoftverkészlete négy különálló modult – ScanRouter EX Professional, ScanRouter DocumentServer, ScanRouter Web Navigator és DeskTopBinder Professional – tartalmaz. Ezek az adatfogadástól és –tárolástól a visszakeresésen és frissítésen át a szétosztásig a legmagasabb biztonsági szinttel rendelkeznek, és külön-külön is alkalmazhatók az irodai dokumentum-feldolgozás folyamatainak ésszerűsítése érdekében.

A teljes mértékben konfigurálható ScanRouter EX Professional elősegíti a Ricoh Aficio gépeken keresztül a dokumentumok digitalizálását, és a digitális fájlok továbbítását a hálózat bármely kimeneti rendszerére. A ScanRouter EX Professional támogatja a hitelesítési rendszereket, így a hozzáféréseket a kívánalmaknak megfelelően lehet korlátozni. Egyidejűleg akár ötven felhasználó férhet hozzá a rendszerhez, amely nem kevesebb mint 1,5 millió dokumentum tárolására képes akár 50,000 különböző könyvtárban. A ScanRouter DocumentServer lehetővé teszi a dokumentumok életútjának követését. Funkciói a be- és kijelentkezéstől, a verziófrissítésen, indexelésen és szövegkeresésen keresztül egészen az adatok visszanyeréséig, könyvjelzők létrehozásáig és a formátumkonverzióig terjednek. A DeskTopBinder Professional elérhetővé teszi a szerkesztést, a kép esetleges ferdülésének korrekcióját, kommentár hozzáfűzését és az indexelést. A ScanRouter Web Navigator pedig lehetővé teszi a webböngészőn keresztüli dokumentumkezelést, ami azt jelenti, hogy a gépre nem kell extra szoftvert telepíteni.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.