Új fejlesztések a felsőoktatási intézmények számára

|

Új modulokat dobtak piacra a Neptun Egységes Tanulmányi rendszerhez. Az SDA Informatikai Zrt., és az SAP Hungary Kft. közös fejlesztéseinek köszönhetően a Neptun képes a kancelláriarendszer működésének teljeskörű támogatására a felsőoktatási intézményekben.

A három új modul célja, hogy olyan komplex, integrált menedzsment megoldást valósítson meg, amely a tanulmányi rendszer mellett alkalmas a gazdálkodási, a HR, és a vezetői információs folyamatokat egységes informatikai keretben kezelni. Segítségükkel egyszerűbbé válik például a hallgatói önköltségszámítás, a pénzügyi keretfelhasználás tervezése, ellenőrzése, a nagy mennyiségű részletes adatból származó döntéstámogatás, az intézményekben lévő számtalan mutatószám ellenőrzése is. Hatékonyabbá válik az egyetemek, főiskolák működtetése Az új modulok létrehozását intézményi és szabályozói változások egyaránt indokolták. A Neptun rendszerhez fejlesztett SAP platformú új modulok biztosítják a menedzserszemlélet, az átláthatóság növekvő igényének, az államháztartási törvénynek való megfelelőséget. Az SDA Zrt. fejlesztette Neptun Egységes Tanulmányi Rendszert 40 hazai felsőoktatási intézmény használja, főként tanulmányi adminisztrációs feladatok, és a hozzájuk kapcsolódó pénzügyek kezelésére. A felsőoktatási piacon az SAP sem ismeretlen szereplő. Üzleti szoftverei több magyar egyetem gazdálkodását segíti, és tíz intézményben oktatják az SAP szoftverek használatát. Felsőoktatási programjába a legutóbbi hónapokban, a Debreceni Egyetem és a Budapesti Kommunikációs Főiskola csatlakozott.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.