Új fejlesztések a Fujitsu iparágvezető tárolóportfóliójában az adatrobbanás kezeléséhez

|

Online adattárolásra és adatbiztonságra összpontosító fejlesztéseivel a Fujitsu lehetővé teszi az ügyfelek számára a digitális átalakulásban alapvető szerepet játszó, mind komplexebb adatkezelési igények teljesítését.

A NetApp-pal kiépített szoros partnerkapcsolata részeként a Fujitsu kategóriavezető hardverek beillesztésével bővíti tárolótechnológiai megoldásai portfólióját, és kínál egy forrásból lehetőséget a folyamatosan bővülő adattömeg kezelésére és bevételszerzési célú hasznosítására.

A NetApp-pal több mint 20 éve fennálló kapcsolat keretében a Fujitsu olyan bevált megoldásokat integrál portfóliójába, amelyek minden eddiginél jobban reagálnak az ügyfelek IT-infrastruktúrával kapcsolatos, változó igényeire. A fejlesztéseknek köszönhetően jelenleg a Fujitsu rendelkezik az ágazat egyik legkiterjedtebb tárolóportfóliójával, amely az all-flash, a hibrid és a szoftveresen vezérelt tárolók, a hiperkonvergens infrastruktúra, a szalagos tárolók és az adatbiztonsági célgépek szegmenseit egyaránt lefedi.

A Fujitsu NetApp technológiára épülő, NVMe1-kész all-flash és hibrid rendszerekkel erősíti ETERNUS tárolóportfólióját. A termékek a bejelentés időpontjától megvásárolhatók. Emellett viszonteladóként értékesít két teljes NetApp termékcsaládot: a NetApp AFF és FAS sorozatot. Az összes rendszer úgy van optimalizálva, hogy integrálható legyen a meglévő üzletileg kritikus megoldásokkal (pl. Microsoft SQL Server, Oracle és SAP-alapú környezetek).

  • Új FUJITSU ETERNUS AB tárolórendszerek - Ezeknek a gyors és rugalmas, NVMe-kész all-flash tárolórendszereknek köszönhetően a flash-technológia az "új normális" az 1. szintű alkalmazásoknál a nagyvállalati IT területén, ahol a blokkszintű tárolórendszerekre jellemző teljesítmény és hatékonyság mellett nyújt kiváló IOPS sebességet.
  • Új FUJITSU ETERNUS HB tárolórendszerek - A blokkszintű tárolórendszerekéhez hasonló teljesítményt és hatékonyságot nyújtó NVMe-kész hibrid tárolórendszerek alacsonyabb működési költség mellett segítik az üzleti értékteremtést.
  • NetApp AFF és NetApp FAS sorozat - Ezek az egységes, horizontálisan bővíthető all-flash és hibrid tárolórendszerek kimagasló rugalmassággal, folyamatos rendelkezésre állással és a hibrid környezetben végzett gördülékeny felhőalapú adatkezeléssel támogatják a digitális átalakulást. Az iparágvezető NVMe technológiákkal dolgozó tárolórendszerek a hálózat peremén, középpontjában és a felhőben található adatok problémamentes kezelésével, védelmével és rendelkezésre állásuk biztosításával hozzájárulnak az alkalmazások gyorsabb működéséhez.
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.