Új firmware frissítés a kibertámadások ellen

|

A kiberbűnözés évente 113 milliárd dolláros kárt okoz a világ vállalkozásainak, melynek jó része megfelelő védelemmel megelőzhető lenne. A tajvani ZyXEL most egy új, ingyenesen elérhető firmware frissítést vezetett be, mely az új generációs USG és ZyWALL biztonsági berendezésekhez nyújt szoftvertámogatást. A frissítésnek köszönhetően az üzleti- és magánfelhasználók is nagyobb biztonságban érezhetik magukat.

[b]Biztonságban a banki tranzakciók során[/b] Az új ZLD 4.20 firmware frissítés tartalomszűrője (Content Filter 2.0) az internetes böngészés alatt felkeresett oldalakról származó titkosított fenyegetéseket is észleli, és biztosítja, hogy a felhasználók ne töltsék le az illetéktelen tartalmakat. A PCI DSS pedig az USG/ZyWALL eszközökre telepítve a bankok rendszereivel is képes együttműködni, az online tranzakciók, utalások megvédésének érdekében. [b]Multifunkcionális felhasználás[/b] A komplex kihívásokra válaszul a hálózati védelem is egyre bonyolultabbá válik, az új ZLD 4.20 firmware frissítés azonban egy felhasználóbarát grafikus interfésznek köszönhetően megkönnyíti a biztonsági rendszer betanulását. A telepítési varázsló, a felhő segítség és a One Security portál biztosítja a kellemesebb és gyorsabb telepítési folyamatokat, és támogatja az esetleges hibaelhárítást. A multifunkcionális kapcsolati megoldásokkal és a HotSpot funkcióval a ZyXEL USG/ZyWALL egyúttal WI-FI hotspot eszközként is használható. A Device HA Pro smart támogatásnak köszönhetően az eszköz AP kontrollerként is működik, biztosítva tulajdonosát arról, hogy a hálózat naprakész és zökkenőmentesen funkcionál. „A ZyXEL elkötelezett a termékek folyamatos fejlesztése iránt,melyet ez az új firmware frissítés is bizonyít. Kiemelt célunk, hogy megfeleljünk a folyamatosan növekvő hálózati biztonsági elvárásoknak”- mondta Treso Tamás, a ZyXEL regionális értékesítési menedzsere. A ZyXEL a hálózati biztonsági készülékek és szolgáltatások piacán 16 éve van jelen átfogó portfoliójával.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.