Új Fujitsu CELSIUS H7510: biztonságos munkaállomás-teljesítmény út közben

|

Új csúcsmodellel gazdagodott a Fujitsu mobil munkaállomásainak kínálata. A nagy teljesítményű, ultrabiztonságos FUJITSU CELSIUS H7510 15,6" méretű házban kínál stresszmentes teljesítményt utazás közben.

Ideális munkaállomás üzleti felhasználók, mérnökök, építészek, kreatív szakemberek és digitális tartalomkészítők számára: a Fujitsu mobil munkaállomás-portfóliójának új zászlóshajója, a CELSIUS H7510 a legújabb grafikus, processzor-, memória- és kijelzőtechnológiákkal dolgozik. A világ legbiztonságosabb munkaállomása is egyben - felszerelhető a Fujitsu PalmSecure ultrabiztonságos tenyérvéna-alapú személyazonosító rendszerével.

Az NVIDIA Quadro RTX 3000 VR-kész grafikus kártya támogatásának és szoftverszállítói minősítéseinek köszönhetően a CELSIUS H7510 nagyvállalati szintű teljesítményt nyújt az elterjedt kreatív, mérnöki és építészeti tervezőalkalmazásokhoz (pl. Adobe Premiere Pro, 3dsMax, Creo, SolidWorks, CATIA, AutoCAD, ALLPLAN). A grafikus képességekben rejlő lehetőségek maradéktalan kiaknázása érdekében az új CELSIUS munkaállomásnál a kijelző minőségét is továbbfejlesztették. HDR400-as FHD-képernyője 100%-os maximális sRGB színtér-lefedettséggel nyújt optimális szín és kontrasztmegjelenítést.

Az új rendszer 128 GB max. memóriával, 4 TB kapacitású SSD meghajtóval 2 és a legújabb 10. generációs Intel Core processzorcsalád tagjaival vagy a nagy teljesítményű Intel Xeon W-10885M processzorral konfigurálható.

Bár a mérnökök és a kreatív szakemberek egyre hosszabb adatsorokkal dolgoznak, a pehelysúlyú CELSIUS H7510 munkaállomással bármilyen rendezvényen vagy ügyfélhelyszínen könnyen bemutathatják terveiket és VR-koncepcióikat. A rendszer az irodában vagy a dolgozószobában is maximális produktivitást kínál. A CELSIUS H7510 kényelmesen és praktikusan dokkolható mechanikus vagy Thunderbolt 3 portreplikátorhoz.

Ár és piaci bevezetés

A Fujitsu CELSIUS H7510 munkaállomás azonnal rendelhető közvetlenül a Fujitsutól és európai viszonteladóitól.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.