Új gyártócsarnokot avatott a Cason Mérnöki zrt.

|

Tavaly Europe’s 500 díj, idén 150 milliós beruházás Érden.

Több mint 150 millió forintos beruházás keretében új gyártócsarnokot avatott a hardver eszközök gyártásával, szoftverfejlesztéssel és a GPS/GPRS alapú DIWICON technológia kereskedelmével foglalkozó CASON Mérnöki Zrt. A CASON Zrt. 2006. novemberében elnyerte a Europe’s 500 brand névvel fémjelzett, Európában a legdinamikusabban fejlődő cégeknek járó címet, majd idén november 20-án felavatta új gyártócsarnokát. A kapacitásnövekedés több új munkahelyet fog eredményezni a közeljövőben. A megnyitó ünnepségen Szakács Ferenc elnök-vezérigazgató köszöntötte az egybegyűlteket. Az elnök beszédében elmondta, hogy az új gyártócsarnok bizonyítéka annak a fejlődésnek, melyet a CASON Mérnöki Zrt. az utóbbi 15 évben mutat. A cég alapfilozófiájához tartozik a megújulás, a K+F fontossága, a folyamatos innováció. Ilyen megújulási szándék ez a beruházás is, ami azon jövőbe mutató gondolkodásmódot hivatott megszemélyesíteni, amely a termelési kapacitás bővítésére szolgál. Az itt előállított hardver eszközök és a legújabb szoftver technológiák, nem csupán a magyarországi piac igényeinek kielégítését hivatottak ellátni, hiszen a cég a 2007-es árbevételének a fele jelenleg is külföldi exportból származik és ezt az arányt jövőre a CASON 80%-ra kívánja növelni. Az 1992-ben alapított, 100% magyar tulajdonban lévő céget eddig több innovációs díjjal is elismerték. A kezdetben alapvetően laboreszközök forgalmazásával foglalkozó társaság, az elmúlt 15 év alatt rendszerintegrációval, műszaki távfelügyelettel, ipari folyamatirányító-, informatikai- és adatátviteli rendszerek tervezésével tűnt ki a magyar piacon, köszönhetően a komoly K+F tevékenységének. Mára nemzetközileg ismert és elismert gyártó céggé fejlődött.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.