Új HR vezetők a HP-nál

|

A HP-nál új HR vezetőket neveztek ki.

KOVÁCS KRISZTINA június 1-jétől a HP Magyarország Kft. humán erőforrás vezetője lett, Szilágyi Gézát váltja, aki regionális pozícióba lépett elő. Krisztina 33 éves, a Pécsi Tudományegyetemen szerzett személyügyi-humán szervező diplomát, amit idén munkajogi szakokleveles tanácsadó képesítéssel egészít ki. Krisztina már 12 éve dolgozik a Hewlett-Packardnál különböző HR és oktatási pozíciókban, ahol közel 9 évet tevékenykedett regionális feladatkörökben. A HP Szolgáltatások regionális szakértői csapatában dolgozott 4 évet, itt oktatási megoldások és nagyvállalati e-learning rendszerek megvalósítási projektjeiben vett részt a közép-kelet európai, a közel-keleti és afrikai régióban. Az elmúlt 2 évben a HP Szolgáltatási Üzletágának volt a HR partnere, majd HR genaralistája a magyar és a régió egyes leányvállalatainál. A belső HR feladatok mellett a HP kiszervezési (outsourcing, near-shoring) üzleteiben HR projekteket vezetett itthon és Romániában. Tapasztalataira építve új munkakörében a HP Magyarország Kft. HR támogatásának biztosítása lesz a feladata. SZILÁGYI GÉZA június 1-től a HP Szolgáltatási Üzletágának regionális humán erőforrás vezetője a Közép- és Keleteurópai (CEE) régióban. Szilágyi Géza 48 éves, villamosmérnök végzettsége mellett 1992-ben MBA diplomát szerzett a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen. Az informatikai szektorban fejlesztői, értékesítői és vezetői munkakörökben dolgozott. Ezt követően, 5 éves HR tanácsadói tapasztalattal gazdagodva, 1999-ben csatlakozott a Compaq Magyarország Kft. csapatához, a leányvállalat humán erőforrás vezetőjeként. A fúziót követően a HP Magyarország Kft. humán erőforrás vezetőjeként folytatta munkáját. Felelőssége az elmúlt két év során kibővült a HP adriai és balkáni leányvállalatainak HR irányításával is. Új munkakörében feladata az üzletág specifikus humán erőforrás támogatás kialakítása és biztosítása lesz a teljes Kelet- és Közép európai régióban.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.