Új kereskedelmi vezető az SAP-nál

|

Az SAP Hungary Kft. bejelentette, hogy új kereskedelmi vezetőt nevezett ki a legnagyobb ügyfelei támogatására. Ralph van Uden a Deloitte-tól érkezett, ahol a vállalati kockázatkezelési üzletág igazgatójaként dolgozott.

A 15 éve hazánkban élő, 41 éves szakember jelentős tapasztalatokkal bír továbbá az üzletfejlesztés, a projektmenedzsment, az ügyfélkapcsolatok kezelése területén. Új pozíciójában is hasznát fogja venni ezeknek, hiszen a kiemelt ügyfelek kezelésének részeként ő felel a legnagyobb hazai vállalatok egy csoportja felé történő minden üzleti tevékenység összefogásáért. A holland születésű Ralph anyanyelvén kívül magyarul, angolul, németül, és franciául beszél. Szabadidejét legszívesebben családja, felesége, gyermeke körében tölti, de gyakran hódol a vitorlázás, a hegyi kerékpározás hobbijának is. Ralph van Uden Ablonczy Balázsnak, az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatójának tartozik beszámolási kötelezettséggel.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.