Új Linksys by Cisco kamera

|

A Cisco bemutatta a Linksys by Cisco kisvállalati, vezeték nélküli internetes videokamerát (WVC210) és videofelügyeleti megoldást.

Már kapható a Cisco legújabb, Cisco by Linksys márkájú IP-kamerája, amely hangrögzítésre is képes. A Wireless-G PTZ (dönthető, forgatható és zoom funkcióval rendelkező) internetes videokamera (WVC210) széles körű funkcionalitással, valamint fejlett videofelügyeleti szoftverrel rendelkezik. ez utóbbi minden készülék ingyenes tartozéka. A Linksys by Cisco WVC210 felügyeleti kamerát kifejezetten üzleti és biztonsági célokra tervezték, így a kisvállalatok kedvező áron juthatnak egy nagy teljesítményű felügyeleti megoldáshoz. A vezeték nélküli WVC210 kamerával a céges telephelyek távolról is felügyelhetők a valós idejű streaming videonak valamint a kétirányú audiofunkciónak köszönhetően. Emellett a kamera valós idejű értesítéseket is küld, ha a készülék mozgást érzékel. A kisvállalatok egyfajta pszichikai védőeszközként is bevethetik a WVC210 kamerát a lopások megakadályozása, illetve a biztonság és hatékony védelem érdekében. A megoldás lehetővé teszi azoknak a területeknek a felügyeletét, ahol nagy az átjáró forgalom, vagy nagyobb értékek találhatók, így például az eladóterek, az előterek, árukiadó és -átvevő helyiségek, valamint főbejárati területek megfigyelését. A kamera rosszul megvilágított terekben is kiválóan működik, ezért raktárakban, irodákban vagy akár éjjellátó üzemmódban is alkalmazható. A kamerák tartozéka az LBAVMS16 videofelügyeleti szoftver, amely az előző termékverziókhoz képest jóval szélesebb körű funkcionalitást kínál. A megoldás a felügyeleti konzol révén 16 készülék felügyeletét, felvétel- és kamerakezelését támogatja szimultán. A szoftver bármelyik kompatibilis Linksys by Cisco üzleti felügyeleti megoldással együttműködik. A WVC210 kamera az LBAVMS16 szoftverrel együtt közvetlenül a forgalmazókon, illetve az értéknövelő viszonteladókon keresztül érhető el.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.