Új logisztikai szolgáltató segíti a Clatronic, AEG és Proficook márkák raktározását és logisztikáját

|

2017.11.16. ¬ A Clatronic termékek magyarországi forgalmazójaként a DMHolding kiemelten fontosnak tartja, hogy a barna- és fehérárúk raktározására és logisztikájához a legkorszerűbb technológiákat és a leghatékonyabb raktárrendszereket használjuk

Éppen ezért új logisztikai szolgáltatónk kiválasztásánál elsődleges szempont volt, hogy a jövőbeli partnerhez tökéletesen illeszkedjen saját ERP rendszerünk, továbbá a központi raktározásunkat is egy könnyen elérhető, optimális környezetbe akartuk helyezni. Hivatalos forgalmazóként kezdettől úgy tekintettünk a Clatronic márkára, mint egy precizitást és pontosságot igénylő brand - ez nem is lehet másképp a kiemelkedő német minőségre való tekintettel.

Mindezek fényében az új logisztikai partnerünk egy teljes online rendszer fejlesztésébe fogott, cégünk pedig a rendszer beüzemelésében segédkezett. Az új rendszernek köszönhetően partnereink kiszolgálása lényegesen felgyorsult, az eddig is kiemelkedő gyakorlathoz képest, valamint az ecommerce és szerviz raktárunk ellátásának sebessége is a duplájára nőtt. Várakozásainknak megfelelően az új WMS (warehouse management system) így egyértelműen jelesre vizsgázott.

Az újításoknak köszönhetően immár dinamikus raktározási rendszerrel dolgozunk, ami elősegíti Clatronic, AEG és Proficook termékek maximális igazodását az értékesítők és a fogyasztók elvárásaihoz. Ez a rendszer kifejezetten az ő igényeikre lett optimalizálva.

Még a 2018-as évben tervezzük egy innovatív dropshipping szolgáltatás bevezetését a magyar fehérárúk piacán, ennek létrehozásához is kiváló alapokat biztosít a most élesített új rendszer.

https://b2b.dmholding.hu/dmhtrend/uj_logisztikai_szolgaltato_segiti_a_clatronic_aeg_es_proficook_markak_raktarozasat_es_logisztikajat_20

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.