Új műszaki tanácsadó a HP ProCurve Networking Üzletágnál

|

Sallai Péter műszaki konzultánsként erősíti a HP ProCurve Networking Üzletágát.

Sallai Péter műszaki konzultánsként erősíti a HP ProCurve Networking Üzletágát. Ezt megelőzően a 29 éves mérnök-közgazdász szakember az Exxon Mobile Hungary Kft.-nél dolgozott, ahol adat- és hanghálózati infrastruktúra fejlesztésében és tervezésében vett részt. Korábban Siemens Magyarország Kft-nél tevékenykedett rendszermérnökként, feladati közé tartozott a mobil hálózati menedzsment szoftverek fejlesztése. A HP-nál a szakember feladata a ProCurve Üzletág magyarországi és az EEM régióban található ügyfelei számára műszaki konzultáció biztosítása, valamint nagyvállalati projektek tervezése és műszaki támogatása. Feladatkörébe tartozik a viszonteladó partnerek szakmai felkészültségének biztosítása, képzésük koordinálása és az új technológiák bemutatása is. Sallai Péter középfokú angol és német nyelvtudással, számos iparági szakmai minősítéssel rendelkezik.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.