Új N WiFi router a piacon 5dBi-s antennákkal

|

A ZyXEL piacra dobta új N WiFi routerét, melyet elsősorban otthoni hálózatokhoz fejlesztett ki a gyártó. Az NBG-418N előnye a megbízható minőség, a 3 éves kiterjesztett garancia és a teljes magyar nyelvű menü mellett a gyors 802.11n technológia és az ára lehet.

Akár 300 Mbps adatátvitel, rangsorolható alkalmazások A 802.11n technológia akár 300 Mbps adatátvitelt tesz lehetővé, így böngészéshez, adatmásoláshoz és multimédia-lejátszáshoz is gyors és stabil hátteret biztosít. A router a 802.11b/g alapú hálózatokkal is kompatibilis. A jobb WiFi lefedettséget a két nagy teljesítményű 5dBi antenna segíti. A router teljesítménye optimalizálható a meghatározott adatforgalmak kategorizálásával és priorizálásával. Az eszközt WMM QoS technológiával látták el, melynek köszönhetően rangsorolhatók a nagy sávszélességet igénylő alkalmazások (pl.: videó- és online játékok), így biztosítva az elérhető legmagasabb felhasználói élményt. A funkció lehetővé teszi, hogy az internet sebessége nem csökken több, magas sávszélességet igénylő alkalmazás egyidejű futtatása esetén sem. Biztonság és energiatakarékosság Az NBG-418N egyszerűen aktiválható a WPS (Wi-Fi Protected Setup) gomb megnyomásával, egyszerű és gyors adatátvitelt és teljes körű biztonságot garantálva. További titkosítási lehetőségek (WEP, WPA-PSK/WPA2-PSK) is rendelkezésre állnak igény szerint. Mindemellett a hálózati forgalmat az SPI tűfal is ellenőrzi és védi. A router környezetbarát kialakítása lehetővé teszi az áramfogyasztás csökkentését, amikor az nincs használatban. Emellett automatikusan felismeri a csatlakoztatott Ethernet kábel hosszát, és ennek megfelelően állítja be az energiafelhasználást: így minél rövidebb a kábel, annál levesebb energiát fogyaszt a készülék. A router szerepel a ZyXEL őszi promóciós termékei között, így annak végfelhasználói ára bruttó 6990 Ft.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.