Új portfólió bejelentése a Beta Systemstől

|

A Ker-Soft Számítástechnikai Kft. 2007 áprilisától a Beta Systems Certified partnere Magyarországon. Mint ismeretes a Beta Systems magas minőségű szoftver termékeket és megoldásokat fejleszt és implementál a nagy tömegű adatok hatékony feldolgozásának és védelmének céljából. A 10 legnagyobb európai biztosító társaságból 7 a Beta Systems megoldásait választotta. A legnagyobb európai bankok 50%-a megelégedéssel használja üzleti folyamatai támogatására a Beta Systems megoldásait.

A közelmúltban a cég új terméket dobott a piacra Beta 4Agility Suite névvel, mely a Ker-Soft-nál már beszerezhető. A Beta Systems új, innovatív termékcsaládja, a Beta 4Agility Suite komponensei, az Enterprise Content Management, Data Center Infrastructure és az Identity Management már kipróbált termékeiből állnak, megnövelve az egységességet, a szinergiát. A Beta Agility Suite tetszőlegesen összeintegrálja és hatékonyabbá teszi az IT komponensek használhatóságát. Az IT költségvetés jelentős részét felszabadítja az innovatív feladatok létrehozására: a folyamatok automatizálásával, az adat és dokumentum feldolgozási és a felhasználói adminisztrációs és megfelelőség menedzsment területeire. Cél továbbá az eredményesség növelése az integráció segítségével. Manapság csak egy „agilis” vállalat lehet képes arra, hogy a gyakori változásokra pozitív és hatékony válaszokat adjon. Keresse EU-konform megoldásainkat!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.