Új színes megoldások a HP-tól a kisvállalati marketing támogatására

|

A HP új képalkotási és nyomtatási megoldásai a kisvállalkozások számára is elérhetővé teszik a nagy sebességű színes dokumentumkészítés előnyeit – anélkül, hogy közben aggódniuk kellene a fekete szövegnyomtatás költségei miatt. Ráadásul az új eszközök időt, pénzt és energiát takarítanak meg gazdáik számára.

A HP két új Color LaserJet sorozattal lép piacra: a HP Color LaserJet CP2020 nyomtatókkal és a HP Color LaserJet CM2320 MFP többfunkciós nyomtatókkal. Ezek az eszközök több mint 50 százalékkal olcsóbban dolgoznak a hagyományos fénymásoló-szalonoknál(1), áruk pedig a hasonló kategóriájú fekete-fehér HP LaserJet eszközök nagyságrendjébe esik.(2) „A kisvállalati ügyfelek nyilvánvalóvá tették számunkra, hogy speciális jellemzőket szeretnének látni nyomtatási megoldásaikban. Olyan energiahatékony és megfizethető színes eszközökre van szükségük, amelyek segítik őket a marketing-szóróanyagok házon belüli elkészítésében” – nyilatkozta Rebekah O’Flaherty, a HP Képalkotási és nyomtatási divíziójának nagyvállalati és LaserJet rendszerekért felelős alelnöke. „A ma bemutatott megoldások erre az igényre reagálnak és a HP színes LaserJet portfóliójában is meghonosítják a fekete-fehér LaserJet eszközökre jellemző megbízhatóságot, ár-teljesítmény arányt és használati egyszerűséget.” Új megoldások a kisvállalati marketing támogatására A HP ColorSphere festékporral dolgozó új HP Color LaserJet CP2020 nyomtatók színgazdag üzleti dokumentumok nyomtatását teszik lehetővé a kis- és középvállalati környezetben. A velük együtt szállított HP Marketing Resources szoftvercsomag és házon belüli marketinget támogató kezdőcsomag megkönnyíti a professzionális nyomatok házon belüli elkészítését. A bruttó 110 ezertől 150 ezer forintig(3) terjedő áron kapható eszközök nagy sebességgel, beépített 10/100 Ethernet/Fast Ethernet hálózati képességekkel és automata duplex-nyomtatással,(4) javítják a termelékenységet, a HP Instant-on technológia alkalmazásával pedig energiát takarítanak meg. A sokoldalú HP Color LaserJet CM2320 MFP sorozattal a KKV-k hatásos marketinganyagokat nyomtathatnak házon belül – a nyomtatási, másolási, faxolási és szkennelési képességeket kényelmesen, egy gépen belül összefogó eszközzel. Fontosabb nyomtatási tulajdonságait tekintve a HP Color LaserJet CM2320 MFP család megegyezik a HP Color LaserJet CP2020 családdal. A bruttó 160 ezertől 200 ezer forintig(3) terjedő áron kapható MFP-k memóriakártya-helyei megkönnyítik a jó minőségű fotókat tartalmazó, hatásos szóróanyagok elkészítését.(5) A HP Eco Highlights címke részletesen tájékoztatja a felhasználókat az ENERGY STARŽ tanúsítású eszközök környezetvédelmi jellemzőiről. A 2008 márciusában bevezetett eszközökhöz – HP Color LaserJet CP1515n, HP Color LaserJet CP1215 és HP Color LaserJet CM1312 MFP sorozat – hasonlóan a ma bemutatott rendszerek is az azonos kategóriájú fekete-fehér lézereszközökkel közel azonos áron nyomtatnak fekete-fehérben, így minden eddiginél megfizethetőbbé teszik a KKV-k számára a színes nyomtatók használatát. Bővebben a HP új színes portfóliójáról: www.hp.com/go/affordablecolor.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.