Új technológiai vezető az SAP-nál

|

- Új technológiai vezetőt nevezett ki a világ legnagyobb üzleti szoftvercége. Quentin Clark a Microsoft alelnöki székéből igazolt át, ahol többek közt adatplatform és felhő területeken dolgozott. Az SAP új CTO-ja az amerikai Palo Altóban rendezte be székhelyét.

Quentin Clark Bernd Leukert-nek, az SAP termékfejlesztésért, és innovációért felelős ügyvezető testületi tagjának tartozik beszámolási kötelezettséggel. Elődje, Vishal Sikka néhány hónappal ezelőtt távozott a cégtől. Az SAP tavaly árbevételének 14%-át költötte kutatás-fejlesztésre, összesen mintegy 2,3 milliárd eurót. A szoftvercég e területen foglalkoztatja globális munkaerejének közel harmadát, 18 000 főt.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.