Új üzletág-igazgató az OKI-nál

|

Az OKI Systems (Magyarország) Kft. új, a cég kiemelt partnereiért felelős üzletág-igazgatót nevezett ki Hanák Attila személyében.

Hanák Attila (35) 2007. április 3-tól tölti be az OKI Systems Magyarország Kft. kiemelt partnerekért felelős üzletág-igazgatói pozícióját. A szakember ezt megelőzően a TDK audió-, videó-, és adathordozó médiák kizárólagos hazai importőrénél és disztribútoránál, Key Account Managerként tevékenykedett. Korábbi munkahelyein, többek között a Sanyo termékek magyarországi importőrénél és a Philips Magyarország Kft. szórakoztató elektronikai üzletágában Key Account Managerként tevékenykedve, már közel tíz évre visszatekintő értékesítői-, ill. kiemelt ügyfél-kapcsolattartói tapasztalatot szerzett, amelyet ezentúl a japán OKI Printing Solutions magyarországi képviseleténél fog kamatoztatni. Az OKI Printing Solutions piacvezető a globális, színes nyomtatók piacán, ahol világszerte 120 országban képviselteti magát. A nyomtatóktól a faxokon keresztül egészen a multifunkciós termékekig, az OKI Printing Solutions rendkívül gyors és nagy teljesítményű gépekkel van jelen a piacon. Az OKI Systems Magyarország Kft. 2006-ban piacvezetővé vált a 11-20 lap/perc színes lézernyomtatók kategóriájában, s emellett az előkelő második helyet sikerült megszereznie a teljes hazai színes nyomtató piacon. Az OKI Printing Solutions termékekkel kapcsolatos további információkért látogasson el az www.okihu.hu, vagy a www.okiprintingsolutions.com honlapokra.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.