Új vezető az ENIAC Computing menedzsmentjében

|

A jövőben Suga János, a Motorola korábbi közép-kelet-európai regionális vezetője tölti be az ENIAC Computing Kft. kereskedelmi és marketing igazgatói posztját.

Az ENIAC Computing tevékenységében a kezdetek óta fontos szerepet játszott az innováció és a megoldás alapú gondolkodás, amely a mai felgyorsult és gazdasági válsággal terhelt világban még nagyobb jelentőséget nyert. A korszerű szoftver, a versenyképes informatikai szolgáltatás önmagában már nem elegendő: az ügyfelek számára komplex, személyre szabott megoldásokat kell kínálni. Ebben támogatja a társaságot az új vezető, aki a vállalatirányítási, értékesítési és üzleti kommunikációs tapasztalatait a jövőben az ügyfélkapcsolatok és a termékfejlesztés területén is kamatoztatni szeretné. Suga János 1986-ban mérnökként végzett a Közlekedési és Hírközlési Főiskolán, majd 2001-ben minőségbiztosítási (TQM) másoddiplomát szerzett. Pályafutását a Malévnál kezdte, ahonnan 13 év után az operatív irányítási központ vezetőjeként távozott. 1999-től a telekommunikációs szektorban folytatta munkáját, mint a Pantel Rt. (ma Invitel Távközlési Zrt.) kormányzati üzletágának vezetője. 2001-ben csatlakozott a Motorola Magyarország Kft.-hez, ahol először mobilüzletág-vezetőként, majd ügyvezető igazgatóként, 2008-tól pedig közép-kelet-európai regionális vezetőként dolgozott. 2010 és 2011 között üzletfejlesztési igazgatóként erősítette az Avantgarde Group üzleti kommunikációs tanácsadó céget. Nős, egy fiú édesapja. ENIAC Computing Kft. A hazai ERP-piac egyik meghatározó szereplőjeként, az ENIAC Computing csaknem két évtizede segíti a társaságokat működésük költséghatékony átszervezésében, pénzügyi folyamataik optimalizálásában. A cég saját fejlesztésű, egyedi igényekre szabott vállalatirányítási megoldásait a kisvállalkozásoktól egészen a nagyvállalatokig a legkülönfélébb környezetben, a gazdaság számos területén sikerrel alkalmazzák, nem csak itthon, hanem külföldön is.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.