Új vezetők a BalaBitnál

|

A közelmúltban két új vezetővel erősítette meg csapatát az IT biztonsági szakma meghatározó hazai szállítója. Keszei Balázs a Microsofttól, Firle Róbert pedig az IBM-től igazolt a BalaBithoz

A Microsoft Magyarországnál eltöltött öt év alatt Keszei Balázs termékmenedzseri és termékmarketinges feladatköröket látott el, mindemellett pedig a Microsoft és a nyílt forráskódú szoftverek együttműködésével foglalkozott. Így nem is annyira meglepő, hogy üzletfejlesztési vezetőként éppen a nyílt forráskód aktív támogatójaként ismert BalaBitnál folytatja pályafutását. Új munkakörében a jelenlegi és jövőbeli termékportfólió pozicionálásáért, valamint az üzleti modellek kidolgozásáért fog felelni. Firle Róbert support vezető pozícióba érkezett a BalaBithoz. Az IBM IDC-nél osztályvezetőként mainframe rendszerek level 2-3-as vezetői alkalmazástámogatásáért felelt. Új munkahelyére a BalaBit elmúlt 10 évben mutatott töretlen fejlődése és nyílt vállalati kultúrája vonzotta. Feladatai közé a vállalat globális support szolgáltatásának fejlesztése, az osztály szervezeti felépítésének megerősítése és a csapat vezetése tartozik majd. A BalaBit 2010-ben is jelentős létszámbővítést valósít meg, az idei évben várhatóan a 40%-ot is eléri a növekedés.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.