Újabb IVSZ minősítést nyert a Qualysoft

|

Az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalatok Szövetségének (IVSZ) Szoftverfejlesztési Tanúsítványát szerezte meg a Qualysoft Informatikai Zrt.

Az IVSZ – a magas szakmai és etikai értékek őrzőjeként - informatikai minőségvédelmi tevékenységét 2012 szeptemberétől egy újabb eszközzel erősíti: új minősítéssel kívánja segíteni a Magyarországon működő szoftverfejlesztési cégeket és a szoftverfejlesztési projekteket elindító megrendelői oldalt egyaránt. Az IVSZ Szoftverfejlesztési Tanúsítvány a már korábban bevezetett IVSZ Védjegy család újabb eleme. A Tanúsítvány tovább erősíti a Magyarországon működő, minőségi szolgáltatásokat nyújtó informatikai vállalkozások iparágon belüli pozícióinak javítását. "Az egyre nehezedő gazdasági helyzet miatt a szoftverfejlesztő vállalatok versenyében két út kínálkozik: egymás árai alá kínálni, vagy olyan magas szinten szolgáltatni, hogy ne lehessen kérdéses a leendő megrendelő döntése. Mi ezt az utóbbi utat követjük" -- jelentette ki [i][i]Czifra András[/i][/i], a Qualysoft Zrt. vezérigazgatója. Hozzátette, az IVSZ-től most megszerzett Szoftverfejlesztési Minősítés a választott út megerősítése. Büszkék vagyunk erre is, hiszen ezt a Tanúsítványt a szövetség csak nagyon szigorú procedúra végén ítéli meg, és eddig rajtunk kívül csak egy társaság szerezte meg. A Qualysoft ebben az évben már az IVSZ 2011-ben alapította Minősített Informatikai Vállalkozás Védjegyet nyerte el. Amelynek az volt a célja, hogy pozitívan megkülönböztesse az olyan vállalkozásokat, amelyek a szigorú követelmény mellett, hosszú távon is jól működő, komoly értéket hordozó üzleti kapcsolatok kialakításában is jeleskednek, és kivívják versenytársaik elismerését is. A Qualysoft csoport a nemzetközi informatikai piac dinamikusan fejlődő, jelentős referenciákkal rendelkező szolgáltatója. 1999-es megalakulása óta sikeresen támogatja ügyfeleit abban, hogy hatékonyabbá és versenyképesebbé váljanak. A társaság elkötelezett a kiváló minőség iránt. Küldetésének tekinti, hogy ügyfeleinek teljes körű, testreszabott és maximális rugalmasságot biztosító informatikai megoldásokat szállítson, amivel kiérdemelte nem csak az ügyfelek bizalmát, de az IVSZ díjait is.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.