Újabb nagykereskedővel bővült a ZyXEL partnereinek köre

|

Tovább bővült a ZyXEL termékek hazai nagykereskedőinek köre, a CHS Hungary Kft. szeptembertől működik együtt a céggel disztribútorként. A CHS a magyar informatikai piac egyik legnagyobb és legmeghatározóbb szereplője ma Magyarországon, ezért az együttműködés fontos előrelépés mindkét cég életében.

„A CHS üzletpolitikája példaértékű a szegmensben. A ZyXEL elkötelezett a felhasználói kör bővítése mellett, ezért úgy véljük, az együttműködésnek köszönhetően olyan viszonteladókat és felhasználókat is sikerül elérnünk, akiket eddig esetleg még nem” – tájékoztat Cseh Levente, a ZyXEL Hungary ügyvezetője. Nagyistván Zsolt, a CHS termék menedzsere a megállapodás kapcsán elmondta: A CHS kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogy partnerei folyamatosan frissülő, magas minőségű, széles választékkal találkozzanak. A ZyXEL termékeivel a portfólió tovább bővült, így még több megoldás és eszköz áll az ügyfelek és viszonteladók rendelkezésére a cég filozófiájának eleget téve. Az együttműködést tovább erősítve, a ZyXEL is részt vesz a CHS által szervezett októberi Digi Tech 2012 kiállításon.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.