UniCredit Leasing-SAP együttműködés

|

Kedvezményes hitelkonstrukció SAP rendszerek bevezetésére

Az SAP Hungary Kft. és az UniCredit Leasing Csoport és az bejelentették, hogy együttműködési megállapodást kötöttek. A megállapodás szerint az UniCredit Leasing kedvezményes hitellehetőséget biztosít kis-és középvállalatok számára SAP szoftverek megvásárlására, bevezetésére az SAP Partnerhálózatán keresztül. A 12-60 hónapos futamidővel igénybe vehető hitelek azon ügyfeleknek kínálnak kedvező megoldást, akik számára az üzleti szoftverek bevezetésénél szokott, projekt mérföldkövekhez rögzített nagyobb összegű kifizetések (pl. licence díj, éles indulás) helyett havonkénti törlesztést választanának. A legalább 10%-os önerővel induló finanszírozási opció már SAP-t használó, és amellett elsőként döntő ügyfelek számára egyaránt elérhető. „Társaságunk a lízingpiac meghatározó szereplőjeként célzottan a vállalatok részére, elsőként Magyarországon egy alternatív szoftver-finanszírozási terméket dolgozott ki a hazai informatika meghatározó szoftvercégével” – hangsúlyozta Vály Judit az UniCredit Leasing értékesítési igazgatója. Az UniCredit Leasing az elmúlt évtized szakmai tapasztalatával és nemzetközi hátterével biztosítja az SAP Hungary Kft. által forgalmazott vállalatirányítási, üzleti informatikai rendszerek egyedi igény és fizetési konstrukciók alapján történő finanszírozását. Kányi Tamás, az SAP Hungary Kft. partner managere szerint „a megállapodásnak köszönhetően a vállalatok új köre számára válik elérhetővé a versenyképességhez szükséges, működési hatékonyságot növelő üzleti szoftverek használata.”

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.