Útmutató a sikeres teljesítménymenedzsmenthez

|

Gary Cokins, a SAS PM-szaktekintélye újabb sikerkönyvvel rukkolt elő. Az író blogbejegyzéseiből és cikkeiből álló gyűjtemény azt tárja fel, hogyan lehet a teljesítménymenedzsment átfogó szemléletének megfelelő keretrendszert sikeresen bevezetni.

Megjelent a vállalati teljesítménymenedzsment egyik legnagyobb guruja, a nemzetközileg elismert Gary Cokins hatodik kötete Performance Management: Integrating Strategy, Execution, Methodologies, Risk, and Analytics (Teljesítménymenedzsment: Integráló stratégia, végrehajtás, metodológiák, kockázat és analitika) címmel. A könyv azt feszegeti, miként képesek az integráló összetett menedzsment módszerek és a magatartás változás menedzsment úrrá lenni a változásokkal szembeni ellenálláson. A patinás amerikai szakkönyvkiadó, The Wiley és a SAS Business Series gondozásában megjelent mű útmutatást, elméleti és gyakorlati szakmai támogatást kíván nyújtani felsővezető és menedzser olvasóinak. Az író blogbejegyzéseiből és cikkeiből álló gyűjtemény azt tárja fel, hogyan lehet a teljesítménymenedzsment átfogó szemléletének megfelelő keretrendszert sikeresen bevezetni. “Ez a kötet egy rendkívül könnyen befogadható esszégyűjtemény a kortárs teljesítménymenedzsment jegyében. Cokins kiváló áttekintést nyújt a Balanced Scorecard (kiegyensúlyozott mutatószámok rendszere), a stratégia térképek, a vállalati ösztönzők, a menedzsmentkönyvvitel, a tevékenységalapú költségelszámolás, az ügyfél-életciklus érték és a fenntartható részvényesi érték létrehozása kérdéskörét illetően.”- nyilatkozta elismerően Robert S. Kaplan, a Harvard Business School professzora, a kiegyensúlyozott mutatószámok rendszerének egyik elméleti megalkotója. „Gary Cokinsnak sikerült megmutatnia, hogy a teljesítménymenedzsment nem egy rejtélyes misztérium, hanem egy strukturált és folyamatorientált diszciplína.”- nyilatkozta Thomas H. Davenport a Babson Főiskola professzora, majd hozzátette: „Ha Önnek az a célja, hogy teljesítménymenedzsment rendszere hibátlan analitikai gépezetként működjön, olvassa el és alkalmazza a könyvben leírtakat!” Gary Cokinsról Gary Cokins a SAS teljesítménymenedzsmentért felelős globális termékmarketing menedzsere, az üzleti analitika nemzetközileg ismert és elismert szakértője. Az író és előadó fő szakterületei a fejlett költségmenedzsment és a teljesítménymenedzsment rendszerek. A hazai olvasóközönség idén márciusban, a Teljesítménymenedzsment és profitabilitás című rendezvényen ismerhette meg személyesen is az előadót.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.