Üzleti intelligencia és vállalatirányítás

|

Üzleti intelligencia és vállalatirányítás címmel konferenciát szervez az IBCnet Magyarország Kft. 2007 április 3-án (kedden).

A rendezvény résztvevői választ kaphatnak a következő kérdésekre: Mi a sikeres vállalatirányítási rendszer bevezetésének kulcsa? Milyen kritikus folyamatokat kell a vállalaton belül átszervezni? Hogyan működik a kis- és középvállalkozások méretére szabott, az árában is optimális SAP Business One Rendszer? Milyen problémákat oldottak meg az SAP Business One-nal ott, ahol már bevezették? Milyen előnyökkel jár a vállalatirányítási és az üzleti intelligencia alkalmazások összekapcsolása? Jelentkezni március 27-ig az ibcnet@ibcnet.hu e-mail címen, online módon a www.ibcnet.hu/konferencia oldalon, vagy faxon a 06/1/345-2211-es számon lehet a résztvevő nevének, elérhetőségeinek feltüntetésével. A konferencia részvételi díja bruttó 8400 Ft.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.