Vállalati patch menedzsment és kártevővédelem - már a magyar piacon is

|

A Shavlik és a Sunbelt tavasszal aláírt megállapodásának köszönhetően olyan előremutató biztonsági megoldás született, amely egyesíti magában a biztonsági frissítések kezelését a hatékony, villámgyors kémprogram- és vírusvédelmmel.

A piacvezető Shavlik NetChk Protect patch menedzsment szoftverének új, 7.0-ás verziója a Sunbelt Vipre kártevőkeresőt integrálja magában. A Shavlik NetChk Protect automatizálja a kritikus biztonsági javítások (patchek) kezelését egyetlen, könnyen használható konzol segítségével. Ellentétben a Windows Server Update Service-szel, azaz a WSUS-sal, mely csak a Microsoft aktuális szolgáltatásait menedzseli, a Shavlik NetChk Protect jóval több szolgáltatást nyújt. A Shavlik NetChk Protect képes kezelni a jelenleg legszélesebb körben elterjedt felhasználói szoftvereket (pl. Adobe, Firefox, Skype, Java stb.) és a Microsoft korábbi megoldásait is (pl. Windows 2000, Office 2000, Exchange Server 2000). A támogatott alkalmazások köre folyamatosan bővül. Az úgynevezett agentless technológiának hála nem igényel kliens oldali szoftvert minden egyes célszámítógépen, így valamennyi hálózati számítógépet ''felülről'' észleli, ellenőrzi és szükség szerint patcheli. Segítségével pillanatok alatt jól áttekinthető jelentések készíthetők a hálózat állapotáról, melyek bárki számára könnyen értelmezhetők. A Shavlik vezetése felismerte, hogy a vállalati IT-erőforrásokat mind nagyobb mértékben foglalják le a különböző biztonsági szoftverek, ugyanakkor a támadók és internetes kártevők nem szűnő nyomás alatt tartják az informatikai rendszereket. Kézenfekvő volt, hogy saját, a biztonsági rések lezárására szolgáló technológiájukat egy könnyű súlyú, mégis hatékony és gyors kártevőkeresővel érdemes kiegészíteni, amely egyszerre szolgáltat védelmet a vírusok és a kémprogramok ellen. Ezért esett a választásuk a Sunbelt innovatív megoldására, a Vipre-re. A Vipre-ben a Sunbelt szakított az iparágban megszokott 1 termék - 2 motor megközelítéssel és a CounterSpy-ban bevált kémprogramkeresőjét egy teljesen az alapokról fejlesztett antivírus motorral integrálta. Így sikerült egy alacsony erőforrásigényű, mégis hatékony megoldással előrukkolnia, mely kiváló, 100%-os minősítést szerzett a Checkmark független labor tesztjén. A Shavlik NetChk Protect 7.0 már a magyar piacon is elérhető a forgalmazó Nollex Nemzetközi Kft-nél. A Vipre-rel integrált változatot a gyártó felár nélkül, a kártevővédelmi megoldást nélkülöző termékével azonos áron kínálja. További tájékoztatás a Shavlik NetChk Protectről: http://shop.avsec.hu/content.php?cid=patchmenedzsment

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.