Védelem az okostelefonokon és a cserélhető memória kártyákon tárolt adatok számára

|

A PGP Mobile segítségével már az okostelefonokon tárolt adatainkat is biztonságban tudhatjuk.

A mobil eszközök alkalmazása az üzleti életben drámai mértékben nőtt az utóbbi években. Ennek hatása érezhető a megnövekedett termelékenységen, és a magasabb színvonalú ügyfélszolgálati kiszolgálásban, azonban az eszközökön tárolt szenzitív információk ellopásának veszélye jelentős kockázatot jelent a vállalatok számára. A PGP Mobile automatikusan titkosítja az adatokat és ezután azok biztonságosan megoszthatóak más felhasználókkal. A megbízható titkosításra és a kulcsmenedzsment szolgáltatásokra építve a PGP Mobile olyan rugalmas titkosítást kínál, amely megfelel a mobil dolgozók különféle adatvédelmi és megosztási igényeinek. A PGP Mobile-lal a felhasználók egy-egy fájl, teljes lemezkötet, archívumok, könyvtárak titkosítását végezhetik el. Kiterjesztett adatvédelem – a PGP Mobile a megbízható, egyszerűen használható PGP titkosítással automatikusan titkosítja az adatokat, anélkül hogy hatással lenne a mobil eszközök teljesítményére. Érvényre juttatott biztonsági szabályzat– a méglévő infrastruktúra, úgy mint Windows Active Directory használatával juttatja érvényre a vállalati szabályzatokat.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.