Verbatim Store ‘n’ Go USB 3.0-mal: Pont, mint egy pendrive, csak sokkal gyorsabb

|

Az USB 3.0 port kínálta nagy sebességet a hagyományos pendrive-ok praktikus méretével ötvöző Verbatim Store ‘n’ Go USB 3.0 flash meghajtó hihetetlenül gyors adatátvitelt, óriási kapacitást és egyszerű használatot kínál. Az eszköz akár másodpercenként 70 MB írási és 120 MB olvasási sebességre képes USB 3.0 csatlakozókat használva. A Verbatim arra számít, hogy másfél éven belül minden pendrive-on USB 3.0 csatlakozó lesz.

• 16 GB, 32 GB vagy 64 GB adattároló kapacitás • Akár 120 MB/sec adatátviteli sebesség USB 3.0 csatlakozóval felszerelt eszközökön • A csatlakozó az eszköz házába behúzható, hogy védett maradjon használaton kívül • Kompatibilis az USB 2.0 és USB 1.1 portokkal is • PC, Mac és Linux operációs rendszereken működik Egyszerű használat és csúcsteljesítmény A Verbatim Store ‘n’ Go USB 3.0 flash meghajtó csatlakozója behúzható, így külön kupak nélkül is védve marad. A Windows, Mac és Linux operációs rendszerekkel egyaránt kompatibilis meghajtó USB 2.0/1.1 porton is működik. - Az USB 3.0 csatlakozós tárolók előnye, hogy teljes mértékben kompatibilisek az USB 2.0 porttal. Amikor viszont USB 3.0 porttal felszerelt eszközökkel használjuk például a Store N Go USB 3.0-at, sebessége a korábbi szabvány többszörése ugrik, - fejtette ki Hans Christoph Kaiser, a Verbatim EUMEA flash üzletágának üzletfejlesztési menedzsere. – Várakozásaink szerint az USB flash adattároló piac másfél éven belül az USB 3.0 szabványra áll át.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.