VirusBuster szoftverek a mindenamiweben is

|

Új csatornával bővült a VirusBuster viszonteladói hálózata. Az informatikai biztonság hazai specialistájának nemzetközileg elismert termékei az S-Space cég értékesítő lapján, a mindenamiweb.hu-n is megjelentek.

"Minden, ami WEB!" Stílszerűen így zárja bemutatkozását a debreceni S-Space Software, amely nemrég nyitotta meg termékeket és szolgáltatásokat egyaránt kínáló webáruházát, a mindenamiweb.hu-t. Ebbe a "minden"-be a két cég között létrejött megállapodás alapján immár a VirusBuster szoftverei is beletartoznak, melyek a webboltban közvetlenül a http://mindenamiweb.hu/index.php?cPath=63_80 címen érhetők el. Érdekessége az új áruháznak, hogy a vevőnek saját bankján keresztül, átutalással kell fizetnie, azaz semmilyen pénzintézeti információt nem kell megadnia az S-Space-nek, amely a termék ellenértékének beérkezése után a szállító cégnek továbbítja a megrendelést. A VirusBuster többszörös díjnyertes szoftverei közül nemcsak az otthoni és vállalati munkaállomások teljes körű védelmére kifejlesztett VirusBuster Professional vírusvédelmi megoldás, hanem a többszintű, átfogó védelmet nyújtó - a kártevők, kémprogramok, spam elé egyaránt pajzsot tartó - VirusBuster Internet Security Suite csomag is megrendelhető mostantól a mindenamiweben.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.