Vista meghajtó az Océ plotterekhez!

|

Megjelent az Océ első Windows Vista kompatibilis Windows Printer Driver (WPD) meghajtócsomagja, amely az Océ TDS és TCS berendezéseket Vista-kompatiblissá teszi, vagyis a mérnöki rajzokat a legújabb Windows operációs rendszereken futó alkalmazásokból is ki lehet nyomtatni.

A meghajtó az Océ honlapján, a „Download” menüpont alól letölthető. Link: http://sdds.oce.com/sdds/sddsdw.nsf/ Az új Océ meghajtó neve: WPD 1.15 A korábbi változatok és az új meghajtó tartalma: Océ WPD 1.13.3 Az utolsó XP alapú meghajtócsomag, amely csak 32 bites operációs rendszerből futtatható. Itt jelent meg először az úgynevezett dinamikus visszacsatolás funkció, amely távoli eléréssel – akár a saját monitorok előtt is – megmutatta a tekercsek méretét és típusát, és bárki saját vagy megosztott médiaméreteket határozhatott meg magának vagy munkatársainak. A driver megbízhatóságát igazolja, hogy rendelkezik a Windows XP megfelelőségi bizonyítvánnyal. Océ WPD 1.14 Az első olyan meghajtócsomag volt, amely támogatta a Windows XP 64 bites változatát, továbbá az újonnan megjelent TDS700, TCS300 valamint TCS500 Océ rendszereket. Természetesen tartalmazta a felhasználók által jelzett hibák javítását, az úgynevezett bugfixeket is. A legújabb meghajtó: Océ WPD 1.15 Teljesen új fejlesztés az első Windows Vista kompatibilis meghajtó, amely természetesen az XP 32 és a 64 bites verziókat továbbra is támogatja. Az AutoCAD alkalmazásba épített HDI meghajtókhoz hasonlóan megoldást nyújt az AutoCad pmp. fájljaihoz, és lehetővé teszi az álló és fekvő (landscape, portrait) nyomtatás saját kezű beállítását AutoCad-en belül. A Vista Certificat-tel rendelkező 1.16-os Océ WPD várhatóan az év vége felé lesz elérhető.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.