Vistán is a NOD32 a leggyorsabb

|

Az idei év első Virus Bulletin tesztjén a NOD32 42. alkalommal szerezte meg a VB100% díjat. A rekordot tartó szlovák vírusirtó egyúttal a leggyorsabbnak is bizonyult a Microsoft Windows Vista Business Edition operációs rendszeren elvégzett teszten.

A Virus Bulletin magazin összehasonlító tesztje tizenöt antivírus szoftver teljesítményét vizsgálta Microsoft Windows Vista Business Edition operációs rendszeren. A 32 bites operációs rendszeren az állományok szkennelését a NOD32 hiba nélkül végezte el, ráadásul átlagosan a leggyorsabban. - Az elmúlt kilenc évben a NOD32 összesen negyvenkét Virus Bulletin VB100% díjat kapott, többet, mint bármely más antivírus szoftver – mondta el John Hawes, a Virus Bulletin technikai konzultánsa. A februári teszt ismét bizonyította, hogy a NOD32 nem enged át vadon élő vírust, és nem jelez egyetlen vakriasztást sem. - Nagy öröm számunkra, hogy a NOD32 42. alkalommal is megszerezte a VB100% díjat, és emellett bizonyította, hogy a leggyorsabb antivírus megoldás a Windows Vista felhasználói számára is – tette hozzá Csiszér Béla, a NOD32-t Magyarországon képviselő Sicontact Kft. ügyvezetője. A NOD32 sikerei nagymértékben a vírusirtóba integrált ThreatSense technológiának köszönhetőek. Ez a technológia ugyanis a hagyományos, leíró-adatbázisokon alapuló víruskeresés mellett a mesterséges intelligencia által végzett heurisztikus analíziseket és a valós környezetben elvégzett szimulációkat is magába foglalja. A vírusirtót gyártó ESET mindezt beépítette a NOD32 integrált keresőmotorjába, ami így a lehető legteljesebb körben – a kémprogramok, a kéretlen reklámprogramok, a trójaiak, a rootkitek valamint az adathalász-kísérletek ellen is – védelmet nyújt a felhasználók számára.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.