XE103 Powerline Ethernet Adpter visszahívása

|

A NETGEAR önkéntesen visszahívja azoknak az európai és más országoknak szánt XE103 Powerline Ethernet Adaptereket, amelyek 220-240 Voltos árammal működnek. A hálózati termékeket gyártó cég a vevők biztonságát és elégedettségét tarja a legfontosabbnak.

A NETGEAR visszahívja azokat az európai és más országoknak szánt XE103 Powerline Ethernet Adaptereket, amelyek 220-240 Voltos árammal működnek és különállóan vagy egy csomag részeként kerültek árusításra. Mostanáig megközelítőleg 82000 ilyen terméket adtak el. Ezt a felhívást a termék fényképeivel együtt terjesztik, a NETGEAR honlapján bárki megtekintheti. A NETGEAR számára végzett tesztek kimutatták a Powerline Ethernet Adapterről, hogy az egyik áramkör potenciális hibaforrás lehet. 220-240 Voltos környezetben működtetve túlmelegedést okoz és a terméknek a működése leáll. A NETGEAR még nem kapott semmilyen arra vonatkozó jelentést, hogy a termék hibájából adódóan személyes sérülés vagy vagyoni kár keletkezett volna, azonban hogy megőrizze a termék integritást és a márka minőségéről kialakított képet, a NETGEAR a visszahívás mellett döntött. A visszahívás nem érinti azokat az XE103 Powerline Ethernet Adaptereket, amelyeket Észak-Amerikában és más olyan országokban forgalmaznak, amelyekben 110-120 Voltos áramot használnak. További elővigyázatosságból a NETGEAR nem javasolja a visszahívásban nem érintett termékek 220-240 Voltos környezetben való használatát, valamint elérhetővé tett egy olyan matricát, ami erre figyelmezteti a már meglévő felhasználókat. “A NETGEAR erős elkötelezettséget érez az iránt, hogy a vásárlóknak a lehető legbiztonságosabb, legmegbízhatóbb otthoni, valamint kis- és középvállalkozások számára szánt hálózati termékeket biztosítson. Bár seemiféle sérülésről vagy kárról nem tudunk, amit az említett Powerline Ethernet Adapter okozott volna, ettől függetlenül vásárlóink biztonsága és elégedettsége lesz számunkra mindig a legfontosabb, amit szem előtt tartunk. Ez így volt eddig is és ezután is így lesz. Ez az önkéntes visszahívás megmutatja elkötelezettségünket a NETGEAR márka kimagasló minőségének és hírnevének fenntartása iránt.” – mondta Patrick Lo, a NETGEAR elnök-vezérigazgatója. A NETGEAR ezért azt kéri a vásárlóktól, hogy haladéktalanul fügesszék fel az érintett Powerline Ethernet Adapter használatát, húzzák ki a konnektorból és vegyék fel a NETGEAR-rel a kapcsolatot, hogy megtudják, hogyan küldhetik vissza a terméket és hogyan kaphatnak egy másikat heyette. A vásárlók kétféle képpen juthatnak informáóhoz a NETGEAR termékvisszahívásával kapcsolatban: - díjmenetesen hívható helyi NETGEAR ügyfálszolgálati számon keresztül (http://kbserver.netgear.com/kb_web_files/n101460.asp) az interneten a termék részletes adatainak regisztrációjával a https://my.netgear.com/myNETGEAR/checkxe103.asp linken A NETGEAR biztosítja azt, hogy az érintett országokban a visszahívás zökkenőmentesen és hatékonyan folyjon le.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.