Hirdetés
. Hirdetés

5 kiváló üzleti funkció a Samsung Galaxy Note 20 mobilokban

|

A Samsung csúcsmodelljének új szolgáltatásai aranyat érnek a munkában: akár otthon dolgozunk, akár az irodában, naponta jó néhány percet megspórolhatunk velük.

Hirdetés

A nemrég bejelentett Samsung Galaxy Note 20 és Note 20 Ultra az idei prémium kategória csúcsának számít, és a szórakozáshoz és a játékhoz is remek lehetőségeket kínál, de azért valószínű, hogy sokan inkább a munkához fogják használni. A következőkben ezért bemutatjuk néhány olyan funkciót, amelyről vétek volna megfeledkezni.

Hirdetés

Az első ilyen jóság a Note-ok mappastruktúrája, ami annyira kézenfekvőnek tűnik, hogy nem is érti az ember, idáig hol maradt. A mapparendszer a PC-n és a felhőben tárolt fájlok kezeléséhez egyaránt kényelmes lehetőséget nyújt, és naponta jó néhány percet megtakarít a munkában.

A második figyelemre méltó újdonság a Galaxy Note 20 Ultra és Microsoft Csatolt telefon (Your Phone) appjának integrációja, amelynek páratlan lehetőségeket nyújt a PC és a mobil összekapcsolására. Emellett egyre többet tud a DeX funkció is, amellyel tulajdonképpen asztali számítógépet faraghatunk az izmos mobilból egy billentyűzet, egy egér és egy monitor csatlakoztatásával. Ez a szolgáltatás egyebek között a prezentációk megtartásában is segít, és használhatóságát a Samsung Miracast-támogatással felruházott új monitorainak megjelenése tovább növelheti.

A Samsung Note appjának belső integrációja a Microsoft OneDrive-val és a Google Drive-val és a hálózati tároló szintén olyan szolgáltatás, ami talán elkerülte egyesek figyelmét, pedig rengeteg időt megspórol azzal, hogy fölöslegessé teszi a különböző felhőtárolási lehetőségekhez tartozó alkalmazások közti ugrálást.

Végül az utolsó funkció, amelyre felhívjuk a figyelmet, a PDF szerkesztési lehetőség. Ha összeadnánk, mennyi időt töltöttünk a PDF anyagok kinyomtatásával, aláírásával majd újbóli beszkennelésével, ijesztő szám jönne ki. A Note-ben ennek vége: az érintőtollal közvetlenül a mobilon írhatjuk alá a dokumentumot, majd pedig azonnal exportálhatjuk vagy e-mailben elküldhetjük.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.