Hirdetés
. Hirdetés

Az IBM a felhőről és a mesterséges intelligenciáról

|

A felhő történetének következő fázisában a hibrid környezetek dominálnak majd az üzletileg kritikus alkalmazásoknak és a bizalom iránti megnövekedett igénynek köszönhetően.

Hirdetés

Ginni Rometty, az IBM vezérigazgatója a San Francisco-i Think konferencia nyitó előadásában azt mondta: "Tavaly arról beszéltem, hogy az adatok képezik a versenyelőny alapját, és annak első fázisát, amit együtt elértünk, jellemezhetjük digitalizációval, mesterséges intelligenciával, egy sor kísérletezéssel és a felhőben futó, ügyfélközpontú appokkal. Ez a folyamat támogatja a felhő fejlődését. Most mindannyian e digitális ujjáalakulás második fejezetének a küszöbén állunk, amelyet az én elképzelésem szerint a vállalatok ösztönöznek. "

Hirdetés

Rometty elárulta, hogy a Kék Óriás több mint 20 ezer mesterséges intelligencia projektet futtatott már, melyek között a legnépszerűbb használati eset az ügyfélszolgálat, amit a HR követ. A vezérigazgató rámutatott arra is, hogy a mesterséges intelligenciát háromféleképpen fejlesztik -  mag mesterséges intelligencia, megbízható mesterséges intelligencia és méretezhető mesterséges intelligencia.

A Romettyhez csatlakozó Jim Whitehurst, a Red Hat vezérigazgatója vázolta azokat az előnyöket, amelyekben a vásárlók részesülnek majd az IBM 34 milliárd dolláros akvizíciójának eredményeképpen. "Ügyfeleink valóban szeretik a Red Hatet, segítünk nekik megvalósítani kíváló megoldásokat, de nem értjük nagyon jól az üzleti tevékenységüket. Az IBM-mel és annak vertikális szakértelmével kombinálva a szolgáltatásainkat izgalmas lehetőségek tárulnak fel."

Ginni Rometty, az IBM vezérigazgatója

Az IBM  új hibrid felhő eszközökkel és szolgáltatásokkal rukkolt elő, többek között a Cloud Integration Platformmal, amelynek lényege, hogy csökkentse a felhő környezetekben elindítani kívánt új szolgáltatások és alkalmazások bevezetésének idejét és komplexitását. A platform biztonságosan kapcsolja össze a különféle szállítóktól származó alkalmazásokat, szoftvereket és szolgáltatásokat a privát és nyilvános felhőkben, valamint a házon belüli rendszerekben.

Az új IBM Services for Cloud Strategy and Design szolgáltatásai tanácsokat adnak az ügyfeleknek arra vonatkozólag, hogy miképpen alakítsanak ki megfelelő, holisztikus stratégiát a felhőbe való migráláshoz.

Az IBM Services for Multicloud Management pedig egyetlen rendszert kínál a vállalatoknak az IT-erőforrások menedzselésének egyszerűsítésére több felhőszolgáltató és saját informatikai környezet egyidejű használatakor.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.