Hirdetés
. Hirdetés

Bizonyítványosztás az évnyitón

|

Az infokommunikációs konferencia évad nyitórendezvénye immáron hagyományosan a Computerworld ICT Day.

Hirdetés

Mindenkori témáit, fókuszát a folytonosan változó infokommunikációs világ élén járó vállalatok határozzák meg. Az idei rendezvény mintegy megadja az alaphangot az évhez: terítékre kerülnek az infokommunikációs trendek, amelyek meghatározzák majd hétköznapjainkat, szó esik az informatikai biztonságról, amelynek jelentőségét aligha kell napjainkban bizonygatni, és végül, de nem utolsó sorban tér nyílik az innovatív technológiák bemutatkozására, a mobil appoktól a korszerű számítástechnikai eszközökig.

Kiállítás teszi teljessé a rendezvényt, hogy nyíljon alkalom az alkalmazó ügyfél és a megoldásszállító vállalkozó közvetlen megismerkedésére, a termékek, szolgáltatások részletes tanulmányozására is.

Ízelítőül, íme, néhány előadás:

„(T)rendteremtés – irányok és történetek”
Komáromi Zoltán,
az IDC Magyarország ügyvezető igazgatója a várható infokommunikációs trendekről

„Terror a neten”
Keleti Arthur,
IT biztonsági szakértő, az ITBN főszervezője és ötletgazdája, Önkéntes Kibervédelmi Összefogás, az IT biztonság új fejleményeiről

„Egyérintő – happoló appok”
Nyírő András,
a hazai internetes és mobil tartalomszolgáltatás egyik meghatározó figurája, Appsters, a mobil appok trendjeiről

“The New Style of Working – new ways of collaboration and work styles through new technologies and services” (angol nyelvű előadás)
Werner Dorfmeister,
főtechnológus, HP Enterprise Service CEE, arról, hogy miként változik meg az, ahogyan dolgozunk

„Adatközponti infrastruktúra menedzsment a gyakorlatban”
Szarka Attila, adatközpont-megoldások üzletfejlesztési menedzsere, APC by Schneider Electric, Central East Europe, a DCIM rendszerek telepítésének előnyeiről és kihívásairól

„All-in! – Gamifikáció az infokommunikációban”
Fromann Richárd,
alapító ügyvezető, NetCoGame JátékosLét Kutatóközpont Nonprofit Kft., a játékos üzleti megoldásokról

„Arzenál – az informatikai döntéshozó betáraz”
Szabó Zoltán, tanszékvezető egyetemi docens, Budapesti Corvinus Egyetem Információrendszerek tanszék, arról, hogy az informatikai vezetők is holtig tanulnak

 

Szeretettel várjuk rendezvényünkre a vállalati, intézményi felhasználói oldal képviseletében az informatikai szervezeti egységek vezetőit, informatikai döntéshozókat és IT szakembereket.

Részvételi díj: 9.900 Ft + áfa 

Információ: http://ictday.computerworld.hu

Regisztráció a Computerworld ICT Day 2015 konferenciára itt

Időpont: 2015. február 11., szerda

Helyszín: Paulay terem, 1061 Budapest, Paulay Ede utca 9.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.