Hirdetés
. Hirdetés

CIO-kutatás 2019 – jelezze, ha részt akar venni

|

A Computerworld B2B szakportál és a Königsberg Consulting Kft. közös kutatást végez arról, hogy az informatika vezetői mit gondolnak a szerepükről abban az intézményben, vállalkozásban, amelynek informatikai működéséért felelnek.

Hirdetés

Az infokommunikáció, annak változásai a szervezetek életére is markáns hatással van mind a napi szintű működés, mind pedig a fejlesztések terén. Ennek egyik szervezeten belüli mozgatója az informatikai vezető (CIO). A dinamikusan változó infokommunikációs környezet gyakran állítja válaszút elé a CIO-kat. Milyen szerepet kell betöltenie egy CIO-nak a szervezet életében? Mit hozhat a jövő és mi lehet hatással a CIO-k mindennapjaira? A Computerworld és a Königsberg Consulting a hazai IKT iparági trendeket elemző közös kutatásában ezekre a kérdésekre keresi a választ.

Ha Ön informatikai vezető (CIO) és válaszaival segíteni kívánja a kutatást, akkor regisztráljon itt (A kérdőív kitöltéséhez szükséges linket - előzetes szűrés alapján - a későbbiekben küldjük meg az űrlapon megadott email címre.):

Ha kitölti a kérdőívet, a kutatás eredményeként összeállításra kerülő iparági trendelemzés teljes tartalmát megküldjük az Ön részére.

A kutatás eredményeinek rövid összefoglalóját a Computerworld közzéteszi.

A kérdőív kitöltésében való részvételét előre is köszönjük.

Ha kérdése van, tegye fel itt:
Mester Sándor lapigazgató, Computerworld
smester@computerworld.hu
+36-30-343-6452

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.