Hirdetés
. Hirdetés

Ez lesz a 12 legfontosabb stratégiai technológiai trend 2022-ben

|

A Gartner technológiai kutató- és tanácsadó cég 12 top stratégiai technológiai trendet azonosított, amelyekkel a szervezetek 2022-ben szembesülni fognak.

Hirdetés

A Gartner szerint a trendek a következők: generatív mesterséges intelligencia (AI), adatszövet, elosztott vállalat, felhő-natív platformok (CNP), autonóm rendszerek, döntési intelligencia (DI), komponálható alkalmazások, hiper-automatizálás, adatvédelmet erősítő számítások (PEC), kiberbiztonsági háló, AI-technológia és teljes élmény (TX).

David Groombridge, a Gartner kutatási alelnöke szerint mivel a vezérigazgatók és az igazgatóságok az ügyfelekkel való közvetlen digitális kapcsolatokon keresztül igyekeznek növekedést elérni, a befektetési igazgatók prioritásainak ugyanezeket az üzleti szükségszerűségeket kell tükrözniük, amelyek a Gartner 2022-re vonatkozó legfontosabb stratégiai technológiai trendjeinek mindegyikén végigvonulnak.

"A befektetési igazgatóknak meg kell találniuk a növekedést és az innovációt lehetővé tevő IT-erősségek multiplikátorait, és olyan skálázható, rugalmas műszaki alapokat kell létrehozniuk, amelyek a skálázás által készpénzt szabadítanak fel a digitális beruházásokhoz. Ezek a kényszerek alkotják az idei trendek három témáját. Ezek a bizalom megteremtése, a változás megformálása és a növekedés felgyorsítása" - mondta Groombridge.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.