Hirdetés
. Hirdetés

Iroda a felhőben

|

A vállalatirányítási rendszerrel integrált, teljes körű munkakörnyezetet kínál a MultiSoft a felhőben és mobil eszközökön.

Hirdetés

Tizenöt éve, hogy a MultiSoft bevezette első ügyfelénél a Navision vállalatirányítási rendszert, amely azóta Dynamics NAV-ként él tovább a Microsoft portfóliójában. A vállalatirányítási rendszer óriási fejlődésen ment keresztül, legújabb, 2016-os verzióját a redmondiak már a felhő alapú szolgáltatási modellre optimalizálták, és integrálták a Microsoft olyan felhőszolgáltatásaival is, mint a Dynamics CRM Online ügyfélkapcsolat-kezelő rendszer és az Office 365 kapcsolattartást és egyéni, illetve csoportos munkavégzést támogató alkalmazáscsomag.

Olyan előnyöket kínálnak ezek a fejlesztések a vállalatoknak többek között a szabványos, rugalmasan konfigurálható és folyamatosan új, pl. analitikai képességekkel bővülő szolgáltatások, a nagyvállalati szintű rendelkezésre állás és biztonság, valamint a nagy összegű beruházásokat kiváltó, használat alapú díjelszámolás formájában, amelyekről kár lenne lemondani - mutattak rá a MultiSoft idei ügyfélnapján elhangzott előadások.

A migráció egyúttal kihívás is a vállalatok számára, ezért a MultiSoft már frissített a Dynamics NAV 2016-os verziójára, a Dynamics CRM Online-ra és az Office 365-re, hogy saját tapasztalataira, bevált gyakorlatára támaszkodva még hathatósabban segítse ügyfeleit a felhőbe vezető úton.

Az új generációs munkakörnyezetet a Microsoft alkalmazásai és szolgáltatásai mellett a MultiSoft fejlesztései is gazdagítják. Kiemelkedik közülük a MobileNAV, a vállalatirányítási rendszerhez készült, okostelefonon, tableten és kézi szkenneren is futtatható, mobil kliens alkalmazás, amelynek új verziója offline körülmények között is teljes körű funkcionalitással - például kereshető törzsadatokkal - támogatja a munkát, és azt a hálózati elérés helyreállása után szinkronizálja a Dynamics NAV-val.

InfókincsTár néven a MultiSoft egy dokumentum- és munkafolyamat-kezelő rendszert is felépített a Therefore technológiáján. Ezt a tudást most a Dynamics NAV 2016-ban és a SharePoint Online révén az Office 365-ben is elérhető folyamatmenedzsment-képességekkel ötvözi.

Az új fejlesztések mobil alkalmazások formájában is elérhetők lesznek. Ilyen például a karbantartók munkáját segítő Servotion alkalmazás, amelynek béta változatával már elkészült a MultiSoft.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.