Hirdetés

Izgalmas előadásokkal vár a User Rendszerház

|

December 14-én a Radisson Blu Béke Hotelben rendezi meg ügyfél-konferenciáját a User Rendszerház. A rendezvény résztvevői nemcsak a rendszerház kompetenciáival ismerkedhetnek meg, de értékes nyereményekkel is gazdagodhatnak.

Hirdetés

Reggel 9-től egészen 11:30-ig* tartanak szakmai előadásokat a rendező User Rendszerház szakemberei a december 14-i ügyfél-konferencián. Az első két prezentáció középpontjában az SAP HANA áll. Az SAP 2010-ben bemutatott forradalmi adatbázis-technológiájáról először Szabó Marcell rendszermérnök tart érdekfeszítőnek ígérkező előadást, őt a kiváló előadóként is ismert fejlesztőmérnök, Kulcsár Balázs követi. Jóllehet mindkét szakember Hana on Power Linux címmel tartja előadását, ám más-más nézőpontból mutatják be a HANA Linuxon történő futtatásának előnyeit.

A kávészünet után Szabó Marcell új oldalát ismerheti meg a hallgatóság. A nagy tudású szakember PureArchive - Hosszútávú digitális archiválás, IBM Spectrum Protect for Data Retention alapokon címmel tartja meg második prezentációját.

Az IBM megoldásainak ismertetése után lesz idő arra is, hogy a résztvevők feltegyék kérdéseiket, amelyekre minden bizonnyal kimerítő, mindenre kiterjedő választ fognak adni a User Rendszerház rendszermérnökei.

 

A Kék Óriás
Érdemes tudni, hogy a User Rendszerház elkötelezett IBM Premier Business Partner: elsősorban a Kék Óriás hardvertermékeivel foglalkozik. A mainframe kivételével a teljes termékpaletta, a PC-szerverek, a tárolóeszközök és a UNIX-alapú szerverek forgalmazási jogosultságával rendelkeznek. A kisszámú rendszerektől a virtualizált környezeteken keresztül a magas rendelkezésre állású UNIX clusterekig valamennyi IBM-megoldás minél szélesebb körű kiszolgálására törekszenek.

De nemcsak a "vasban" van otthon a társaság, hiszen Magyarországon talán a legszélesebb körű IBM szoftverismerettel és értékesítési jogosultsággal rendelkező viszonteladóként és fejlesztőként komoly szaktudással és tapasztalattal rendelkezik, legyen szó mentésről, archiválásról vagy felügyeleti rendszer kialakításáról. Egyedi fejlesztések segítségével (Java, WebSphere, Host Publisher, Content Manager, FileNet) ügyfeleik igényének megfelelően tudják testre szabni a kért rendszert.

Nyeremények
Nemcsak az érdekesnek ígérkező előadások miatt lesz érdemes részt venni az ügyfél-konferencián, hanem a User Rendszerház nyereményei miatt is. A rendezvény végén ugyanis kisorsolnak a résztvevők között egy WD TV live hálózatos médialejátszót, valamint egy 500 GB-os mobil merevlemezt. Az esemény médiatámogatója a Computerworld. 

* A programváltozás jogát a User Rendszerház Kft. fenntartja.

User Rendszerház Kft.
A rendszerváltást követően, 1995-ben kezdte meg a társaság jogelődje, a User Tanácsadó Kft. azt a kereskedelmi és fejlesztői munkát, amelynek révén nemzetközi szinten is piacvezető cégek képviseletét láthatta a társaság. Mindemellett a vállalat már a korai időkben is saját, kimagasló teljesítményt nyújtó mérnökgárdája segítségével nyújtott egyedi informatikai megoldásokat a hazai felhasználók számára. 2006-ban jogutódlással történő kiválással megalakult a User Rendszerház Kft., amely létrejötte óta magyar tulajdonban van. A User Rendszerház fő tevékenységi területe ma az IBM hardver- és szoftvertermékek, valamint az ezekhez kapcsolódó integrációs, támogatási és fejlesztési szolgáltatások értékesítése. A képviselt termékek és szolgáltatások körét folyamatosan bővítjük, elsősorban olyan területekre koncentrálva, amelyek a legújabb technológiákra épülve kiemelt szaktudást igényelnek és magasabb hozzáadott értéket képviselnek az ügyfeleink számára.

Ügyfélszolgálati változás!
--
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.