Hirdetés
. Hirdetés

Magyar startupokra vadásznak a legnagyobb nemzetközi befektetők

|

40 ország, és 6500 résztvevő után Budapesten a Startup Live: a legígéretesebb startupokat keresik Budapesten a Pioneers Ventures, a Speedinvest, a WhatAVenture és a Conda befektői. A csapatok egy hétvégén át együtt készülnek majd hogy nemzetközi szakmai mentorálással mindössze három nap alatt eljuttassák ötletüket az üzleti tervig vagy akár az álombefektető megtalálásáig.

Hirdetés

A február 17 és 19 között rendezett verseny célja, hogy lehetőséget és támogatást adjanak kezdő vállalkozóknak, hogy egyetlen hétvége alatt felépíthessék az üzletüket.

Az ötletgazdák reggeltől éjjelig dolgoznak majd, hogy összeálljon a csapat, megszülessen az üzleti terv, és megtanulják, hogy hogyan lehet 90 másodperc alatt meggyőzni valakit arról, hogy támogassa őket.

"Életem legjobb befektetése volt részt venni a Startup Live-on, és szeretném ha minél több kezdő vállalkozónak lehetősége lenne elmenni rá. Magyarországon és Ausztriában egyaránt vállalkozom, de itt még nem volt hasonló esemény, ezért szerettem volna Magyarországra hozni. " - mondta Christoph Prieler, aki ötletével tavaly megnyerte a versenyt.

 

A Startup Live a Pioneers Festivál előszobája, hiszen a mentorcsapat tagjai rendszeresen segítik a közép-európai legnagyobb startup fesztivál résztvevőinek piac- és kapcsolatépítését az osztrák fővárosban.

Az első pitch verseny után a résztvevők voksolhatnak, hogy melyik ötletet támogatják. Amelyik ötlet leglább három támogatót szerez az részt vesz a hétvégi mentorálásban. Ezután három napon át éjt nappallá téve hozhatják ki  az ötletből a maximumot, hogy aztán 90 másodpercben bizonyítsák a nemzetközi befektetőkből álló zsűrinek, hogy övék a legpiacképesebb startup.

A szervezők várnak mindenkit, aki a következő szintre szeretne lépni akár ötlettel, akár működő prototípussal, akár csak a lelkesedésével. Aki elég bátor ahhoz, hogy elkezdje megvalósítani az álmait, az ezen az oldalon jelentkezhet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.