Hirdetés
. Hirdetés

Miért éri meg a Dellnek 67 milliárd dollárért az EMC?

|

Megveszi a Dell az EMC-t: a hatalmas összegű ügyletet készpénzzel és részvénycserével bonyolítják le, jelentette be a két vállalat.

Hirdetés

Az egyesülés után az új vállalat vezérigazgatója Michael Dell lesz. Az EMC vezérigazgatója, Joe Tucci az ügylet lezárását követően, várhatóan valamikor a jövő év közepén távozik pozíciójából. Az EMC tulajdonában lévő VMware Pat Gelsinger irányításával független cégként működik tovább. A Dell számos szinergia révén számíthat előnyökre a jövőben, ugyanis a nagy információtechnológiai gyártó rengeteg cégnek az első számú beszállítója világszerte, és az általa eladott technológiáknak rengeteg helyettesítő termékét gyártja az EMC. Tucci szerint a bevételi szinergiák háromszorosát teszik ki a költség szinergiáknak, és az akvizíciónak ez a lényege. A felvásárlás egyesíti a világ legnagyobb vállalati tárolóeszköz-gyártóját a világ egyik legnagyobb szervergyártójával, létrehozva egy olyan cégóriást, amely a nagyvállalati igények széles körét lesz képes kielégíteni.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.