Hirdetés
. Hirdetés

Mikroadatközpont ipari környezetbe

|

Eszközt próbáló körülmények közé, valamint a jövő energiahálózataiba szánt termékeket jelentett be a Schneider a héten zajló Hannover Messe 2016 kiállításon.

Hirdetés

SmartBunker és SmartShelter márkanéven debütáltak a Schneider mikroadatközpont megoldásai, amelyek egyetlen keretbe integrálva tartalmazzák a szünetmentes áramforrást (UPS-t), a hűtést, a felügyeleti (DCIM) szoftvert, valamint az energia elosztására, a környezet monitorozására és az infrastruktúra védelmére szolgáló komponenseket.

Az előre integrált és tesztelt mikroadatközpont megoldások mindegyike robusztus kialakítású, és több - bizonyos keretek között testre szabható - változatban rendelhető, annak függvényében, hogy a felhasználó szerverszobában, irodai vagy ipari környezetben kívánja azt telepíteni.

Szintén ipari környezetbe telepíthető a Schneider hamarosan megjelenő Gutor PXC szünetmentes áramforrása, amelyet a gyártó extrém körülmények közötti működésre készített fel, így például az olaj- és gázkitermelés, valamint a tengeri szállítmányozás területén is telepíthető lesz. Korábban a hasonló területeken tevékenykedő vállalatoknak egyedi megoldásokat kellett kialakítaniuk informatikai környezetük védelmére, ezért a szabványos Gutor PXC-vel jelentősen csökkenthetik a bevezetés átfutási idejét és költségeit a Schneider szerint.

Új generációs, digitális képességekkel ruházta fel a Schneider hagyományos termékvonalait is. A Masterpact MTZ kapcsolóberendezés és a Easergy P5 sorkapocs egyaránt fokozott védelmet ad a dolgok internetére csatlakozó infrastruktúrákat fenyegető kibertámadásokkal szemben, távolról, okostelefonon futó alkalmazásból is monitorozható és helyreállítható, még áramkimaradás esetén is. Az eszközök a fenntarthatóság jegyében digitálisan modulárisak, és működés közben frissíthetők.

A Masterpact MTZ emellett IEC 61557-12 szabványú, Class 1 fogyasztásmérőt is tartalmaz, így pontos elemzésre és optimalizálásra épülő, ISO 50001 és IEC 60364-8 szabványoknak megfelelő energiamenedzsment alapja lehet.

Ezeket az eszközöket a Schneider a meglévő, statikus és erősen központosított infrastruktúrákat kiváltó rugalmas, elosztott, megannyi autonóm, egymással összekapcsolt komponensből felépülő, új generációs, intelligens energiahálózatokba szánja, amelyekben a szél- és napenergiát hasznosító fogyasztók maguk is energiát termelnek és adnak vissza a szolgáltatóknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.