Hirdetés
. Hirdetés

Minden eddiginél gyorsabb wifi jön

|

Jó kiegészítője lehet a jelenleg használatos vezeték nélküli technológiáknak a szupergyors 802.11ad.

Hirdetés

A milliméteres hullámhosszúságú wifi technológia, a 802.11ad egy nagyteljesítményű új vezeték nélküli szabvány, amely most kezd megjelenni a termékekben. Az első fecskék egy router a TP-Linktől és egy laptop az Acertől. A 802.11ad a 60 gigahertzes frekvenciát használja - szemben a 802.11ac-vel, amely 5 gigahertzen működik -, ami azt jelenti, hogy sokkal nagyobb - akár 7 gigabit/s-os - adatátviteli sebességre képes, viszont nagyfrekvenciás jelei sokkal jobban elnyelődnek a levegőben és a falakban, így hatótávolsága lényegesen kisebb. Vagyis jól használható nagymennyiségű adat kis távolságra való gyors eljuttatására.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.