Hirdetés
. Hirdetés

Mobil kártyaelfogadó kicsiknek

|

Az új elektronikus fizetési eljárás a havi 1 millió forint körüli vagy annál nagyobb tranzakciós forgalmat lebonyolító vállalkozásokat célozza.

Hirdetés

Új, a kis- és középvállalkozásoknak szánt elektronikus fizetési megoldás jelent meg a hazai piacon. A ReadyPay a Vodafone, az OTP Bank és az Ingenico Group közös terméke.

A mobil tartozéknak tekinthető bankkártyaolvasó terminál akár zsebben is elfér, így azt mozgó ügynökök, szervizesek, futárok is könnyen magukkal vihetik. Használatához Vodafone-előfizetéses mobiltelefon szükséges - kezdetben Android-alapú, de készül már az iOS és a Windows Phone verzió is. Elképzelhető, hogy a későbbiekben más mobilszolgáltatók előfizetéseivel is használható lesz a rendszer.

A Vodafone Magyarország igényeihez igazított megoldás fejlesztésekor alapvető szempont volt a magas szintű biztonság. Az mPOS terminál, az arra telepített fizetési program, valamint a kapcsolódó háttérrendszer a legszigorúbb biztonsági előírásokat is kielégíti.

A 4990 forintért megvásárolható terminállal valamennyi Magyarországon forgalmazott kártyatípus fogadható. A ReadyPay kétféle konstrukcióban érhető el. Az "Alap" csomag havidíja bruttó 7990 forint, az "Extra" csomagé bruttó 12990 forint. A választást a vállalkozás havi forgalma alapján célszerű megtenni. Az új elektronikus fizetési eljárás leginkább azon vállalkozásoknak éri meg, amelyeknek a havi tranzakciós forgalma eléri az 1 millió forintot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.