Hirdetés
. Hirdetés

Nyílt nap leendő szoftverfejlesztőknek

|

A [r]eaktorlabs februárban indította el programozói kurzusát, amely során a résztvevők 18 hét alatt sajátítják el a szoftverfejlesztés alapjait, a képzés végén pedig garantált munkalehetőség várja a fiatalokat. Az intézmény minden, a szoftverfejlesztői képzés iránt érdeklődőt március 20-án nyílt nappal vár.

Hirdetés

A [r]eaktorlabs intenzív, napi 8 órás fullstack junior fejlesztői képzésén piacképes tudást kapnak a résztvevők a 4 hónap alatt. A tanfolyammal párhuzamosan elindított Reaktorlabs Talent ösztöndíjprogramnak köszönhetően a hátrányos helyzetű, vidéki tanulók is jelentkezhettek a kurzusra.

Az intézmény rendszeresen meghirdetett képzéseinek különlegessége, hogy az összes fejlesztői területbe betekintést nyújtanak, így szélesebb körű és piacképesebb tudásra tehetnek szert a tanulók, a frissen végzett szakemberek pedig átlagon felüli, körülbelül nettó 200 ezer forintos kezdő fizetésre és biztos munkahelyre számíthatnak.

 

A [r]eaktorlabs nyílt napjára minden, a szoftverfejlesztés iránt érdeklődő, érettségivel rendelkező, 18 év feletti fiatalt vár. A szakmaváltáson gondolkodók megismerkedhetnek a képzéssel, feltehetik kérdéseiket az oktatóknak, találkozhatnak a jelenlegi ösztöndíjas diákokkal és a következő tanfolyam részleteiről is tájékozódhatnak.                                                        

A nyílt napra a szervezők március 20-án, hétfőn 17 órától fogadják az érdeklődőket az intézményben (1139 Bp. Gömb utca 24.).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.