Hirdetés
. Hirdetés

OpenText: doksiparadicsom magánfelhőben

|

Két világ előnyeit fűzi egybe az OpenText dokumentumkezelő magánfelhője, amelyet az itelligence Hungary lokalizál, testre szab és integrál SAP, Microsoft és más üzleti alkalmazásokkal.

Hirdetés

Régiós kompetencia-központként az itelligence Hungary az OpenText vállalati tartalomkezelő megoldás magánfelhős változatának lokalizálásával és testre szabásával bővíti szakterületét.

- Egyértelműen a felhős megoldások felé terelik ügyfeleiket a nagy szoftverszállítók, teret hódítanak a csak nyilvános felhőben elérhető alkalmazások, a szolgáltatási modell előnyeit a járványhelyzetben töltött év végéhez közeledve már a legnagyobb szkeptikusok is felismerhették, mondta Lázár Péter, az itelligence Hungary ECM üzletágvezetője. - A törvényi megfelelés követelményei azonban nehezíthetik, akár ki is zárhatják az érzékeny adatokat tartalmazó dokumentumok nyilvános felhőbe vitelét. Ezen túlmenően a vállalatok a házon belül bevezetett tartalomkezelő megoldás gazdagabb, jobban testre szabható funkcionalitásáról sem mondanak le könnyű szívvel.

A dilemmát az OpenText tartalomkezelő megoldásának magánfelhős változatával oldja meg az itelligence Hungary.

- Ügyfeleinknek az OpenText felhőjében telepítjük a tartalomkezelő megoldás példányát, amelyet a magyar és az uniós törvényi előírásokkal összhangban lokalizálunk, és más üzleti alkalmazásokkal, SAP partnerként például a kizárólag felhőben elérhető SuccessFactors HCM megoldással vagy a Microsoft 365 platformmal integrálunk, mondta Lázár Péter. - De igény szerint ezt a kapcsolatot továbbra is kialakítjuk on-premise rendszerekkel vagy akár a magyar környezet sajátosságaiból eredő megoldásokkal, például digitálisaláírás- és időbélyeg-szolgáltatással is.

A vállalatok így a nyilvános felhőben elérhető és újgenerációs képességekkel gyorsan gyarapodó alkalmazások minden előnyét élvezhetik egy lokalizált és jobban testre szabható, magánfelhős változatban. Ráadásul a GDPR-megfelelés miatt sem kell aggódniuk, mivel anyavállalatunkhoz hasonlóan partnereink is az unió területén kialakított adatközpontokban működtetik felhőszolgáltatásaikat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.