Hirdetés
. Hirdetés

Orosz-ukrán háború: segítsen a Computerworlddel együtt a menekülőknek!

|

Lapunk kiadója nemcsak aggódva és együttérzéssel figyeli az Ukrajnában zajló eseményeket, hanem adománygyűjtéssel is segíti a háború elől menekülőket.

Hirdetés

Ukrajnában milliók számára vált kézzelfogható valósággá a háború, a harcok elől menekülve, mindenüket hátrahagyva családok, idősek és fiatalok keltek útra a szomszédos országokba, így Magyarországra is, ahova Lengyelország után a legtöbb ukrajnai menekült érkezik. Már több mint 104 ezren jöttek át eddig a határon, ellátásuk fontos és komoly karitatív feladat, amelyből a Computerworld szerkesztősége és kiadója is kiveszi a részét.

A Project029 Magyarország Kft. ezért adománygyűjtést kezdeményezett, a beérkező felajánlásokat pedig az ukrán-magyar határra szállítjuk, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat beregsurányi gyűjtőpontjára.

Ebben kérjük most olvasóink és partnereink segítségét, hogy aki teheti, járuljon hozzá a segélyszállítmányhoz.

Milyen adományokra van leginkább szükség?

Az adománygyűjtést több hazai segélyszervezettel egyeztetve kezdeményeztük, ahonnan azt az információt kaptuk, hogy az eddigi segélycsomagokban jelentős mennyiségű tartós élelmiszer található, azonban komoly hiány van a következőkből:

  • tisztálkodó szerek: szappan, tusfürdő, fogkrém, fogkefe, sampon
  • pelenka, bébitápszer, bébiétel, gyerekruha, lázmérő
  • női higiéniai termékek: tisztasági betét, betét, vatta (a körülmények miatt a tampon vagy a menstruációs kehely nem megfelelő)
  • vény nélkül kapható gyógyszerek, vitaminok, kötszerek
  • matrac, hálózsák, takaró
  • a járványhelyzet miatt: eldobható maszkok, covid-gyorstesztek, kézfertőtlenítő

Az adományokat 2022. március 3. és március 9. között a Project029 Magyarország Kft. irodájában gyűjtjük a 1065, Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59. alatt (kapucsengő: 49).

A gyűjtőpontunk hétköznapokon 9-17 óra között várja a felajánlásokat, kollégáink ekkor tudják átvenni az adományokat. Egyéb időpont csak előzetes egyeztetést követően lehetséges.

Fontos, hogy a Project029 Magyarország Kft. nem vesz át pénzbeli adományokat!

A gyűjtési idő lejártával a segélyszállítmányt a segélyszervezetekkel egyeztetett helyszínekre fogjuk szállítani, azok sorsáról közösségi oldalainkon számolunk majd be.

További információ a gyűjtéssel kapcsolatban: Schrankó Péter (Computerworld, brandmenedzser)

Minden adományt meleg szívvel köszönünk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.