Hirdetés
. Hirdetés

StorageWorld 2016: 360 fokos tájékozódás

|

Közel száz résztvevő és közreműködő számára rendezte meg a Computerworld idei első szakmai konferenciáját február 17-én a Gundel Étterem dísztermében. Elkészültek a rendezvényről készített videók, amelyeket folyamatosan közzétesszük, amint az érintettek hozzájárulását megkapjuk.

Hirdetés

Hirdetés

Takács Tibor,
a konferencia szakmai védnökének a VISZ-nek a szakmai titkára és a Magyar Fejlesztési Bank CIO-ja köszöntötte a konferencia hallgatóságát és kiemelte, hogy a StorageWorld 360 fokos áttekintést ad a tárolás területéről. Vetési Iván, a  NISZ Zrt. Kormányzati Adatközpont Szolgáltatások Ágazatának igazgatója a közigazgatásban elérhető és elérhetővé váló felhő típusú szolgáltatásokról szólt. A technológiai újdonságokról és megoldásokról vezető szállítók előadói, Sedlák Arnold (Schneider Electric), Ódor Tamás (Hewlett Packard Enterprise), Godányi Géza (EMC Hungary), Hargitai Zsolt (NetlQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet), Burkus László (QNAP) és Benyovszky Balázs (Inter-Computer-Informatikai Zrt., mint IBM Premier Business Partner) tartottak előadásokat.

Látogasson el a YouTube-ra, keresse a Computerworld csatornáját, ezt üsse be a keresőbe: CompuetrworldHUN. Itt több mint 350 videó közül válogathat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.