Hirdetés
. Hirdetés

Szeretne választ kapni legnehezebb informatikai problémáira?

|

Különböző iparágak IT-szakembereinek egyedülálló találkozóját tartják Budapesten, 2023. május 30-án!

Hirdetés

Szerezzen átfogó ismereteket professzionális szakértőktől, ismerje meg és maradjon naprakész az IT-menedzsment trendeket illetően, ismerkedjen meg az IT-menedzsment stratégiáival, hogy vállalkozása mindig az élvonalban maradjon!

Nézze meg a ManageEngine termékekben rejlő lehetőségeket, ne hagyja ki a közelgő ITCON Hungary 2023 konferenciát!

Mire számíthat?
A ManagEngine kiváló szakembereitől hallhat előadásokat, különböző informatikai területekről. Az ITCON 2023 nagyszerű lehetőséget kínál a szakmai szakértőkkel való hálózatépítésre és átfogó megoldások felfedezésére az IT-biztonságtól a help desken át a hálózat- és végpontkezelésig.

Az eseményt az MWTSolutions a ManageEngine-nel közösen szervezi, amely az indiai Zoho Corporation üzletágaként fejleszti több mint 90 terméket felölelő, átfogó és integrált IT-felügyeleti megoldásportfólióját, amelyre többek között a Fortune 100-as listán szereplő cégek zöme - tízből kilenc szervezet - is támaszkodik, hogy valós időben optimalizálja IT-infrastruktúrájának működését, beleértve a hálózatok, a szerverek, az alkalmazások, a végponti eszközök és még sok más alkotóelem kezelését és védelmét.

Időpont: 2023. május 30. 9:00 óra (regisztráció 8:30-tól)
Helyszín: Crowne Plaza Budapest (1062 Budapest, Váci út 1-3.)

Regisztráljon ingyenesen és tudja meg, hogy a ManageEngine könnyen kezelhető IT-felügyeleti eszközeivel miként segítheti vállalatánál a gyorsabb és eredményesebb digitalizációt!

A részteles programot és a regisztrációt ezen a linken érheti el >>>

Hirdetés

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.