Alerant Informatikai Zrt.

Újabb rekord év az Alerant Zrt.-nél

Céginfo | 2009.04.14 11:38

2008-ban is rendkívül sikeres évet zárt az Alerant Informatikai Zrt. Az öt éves fennállását ünneplő cég árbevétele 58 százalékos növekedéssel 2,8 milliárd forint lett.

Erősödő érdeklődés a szolgáltatásorientált megoldások iránt

Céginfo | 2008.05.06 15:53

Az Alerant Informatikai Zrt. sikeres évet zárt 2007-ben is. Árbevétele közel 1,8 milliárd forint lett. Jelentősen nőttek a SOA-bevezetésekből származó bevételei.

Start-cél győzelem a SOA-bevezetéseknél

Céginfo | 2008.04.01 11:33

Az Alerant Informatikai Zrt. és BCA Hungary új szolgáltatása, a SOA Start segítségével a nagyvállalatok saját környezetükre vonatkozóan vizsgálhatják meg egy lehetséges szolgáltatásorientált architektúra kialakításának céljait, ráfordítási igényét, s az induláshoz testreszabott SOA-bevezetési koncepciót dolgozhatnak ki.

Integrált folyamatmenedzsment - Megjelent a BEA AquaLogic BPM 6.0

Céginfo | 2007.09.17 10:01

Komplex döntéstámogatás, rugalmas szabályépítés, kifinomult együttműködési képességek segítik a humán és informatikai, valamint átfogó SOA-integrációs lehetőségek az üzleti és IT-oldal összekapcsolását a BEA Systems üzletifolyamat-kezelő eszközének most megjelent verziójában - adta hírül az Alerant Zrt., a BEA-termékek magyarországi disztribútora.

Virtuális környezet Java alkalmazásokhoz

Céginfo | 2007.07.31 10:14

A BEA Sytems megjelentette virtuális környezetek részére kialakított Java alkalmazásszerver csomagját, a WebLogic Server Virtual Editiont, amelynek segítségével az elosztott Java alkalmazások hatékonyan konszolidálhatók, s így használatukkal jelentős költségmegtakarítás érhető el – adta hírül az Alerant Zrt., a BEA-termékek magyarországi disztribútora.

Megjelent a JRockit Mission Control új verziója

Céginfo | 2007.07.16 14:43

A BEA Systems Java virtuális gépe, a Jrockit a JRockit Mission Controlt eszközkészletet kínálja Java alkalmazások monitorozásához, optimalizálásához és hibafelderítéséhez. A Mission Control most megjelent, 3.0-ás változatának Latency Analyzer komponense a késleltetett események azonosításával új lehetőségeket teremt a teljesítményoptimalizálásban - adta hírül az Alerant Zrt., a BEA-termékek magyarországi disztribútora.

Megjelent a BEA WebLogic Event Server

Céginfo | 2007.06.14 13:38

A BEA Systems új terméke, a WebLogic Event Server egyedülálló módon, Java környezetben teszi lehetővé eseményvezérelt architektúrák működtetését - adta hírül az Alerant Zrt., a BEA-termékek magyarországi disztribútora.

Szabványok a szolgáltatásorientált fejlesztésért

Céginfo | 2007.04.03 13:25

A szolgáltatásorientált iparági szabványok kialakítását támogató Open SOA Collaboration bejelentette, hogy befejezte a szolgáltatás komponensek és adatok felhasználását megkönnyítő specifikációinak kialakítását, és benyújtotta azokat nyílt szabványosítás céljából az OASIS konzorciumhoz - adta hírül az Alerant Zrt., a BEA-termékek magyarországi disztribútora.

Sikeres tavalyi év, emelkedő SOA-bevételek a BEA Systemsnél

Céginfo | 2007.03.26 12:06

A BEA Systems ismét sikeres elmúlt évről számolt be most közzétett pénzügyi jelentésében. A szolgáltatásorientált (SOA) technológiával összefüggő szolgáltatások és termékek fontos szerepet játszottak a növekedésben - adta hírül az Alerant Zrt., a BEA-termékek magyarországi disztribútora.

BEA-val támogatott e-kereskedelem

Céginfo | 2007.03.01 15:44

A BEA Systems elérhetővé tette új, e-kereskedelmi termékét, az AquaLogic Commerce Servicest, amelyet elsősorban online áruházakat működtető közepes és nagyvállalatok számára kínál. Az eszközt hasznosíthatják a széles termékskálával és nagy ügyfélkörrel rendelkező, valamint rendszereikkel több beszállító és ügyfél alkalmazásához kapcsolódó vállalkozások - adta hírül az Alerant Zrt., a BEA-termékek magyarországi disztribútora.

Alerant: globális erőforrás menedzsment rendszer az AstraZenecánál

Céginfo | 2007.01.29 13:08

Az AstraZeneca, a világ egyik vezető gyógyszerfejlesztő és -gyártó cége, a klinikai kutatás szervezését támogató erőforrás menedzsment rendszert alakít ki az Alerant Informatikai Zrt. szakmai támogatásával. A rendszert a tervek szerint a világméretű kutatóhálózattal rendelkező AstraZeneca valamennyi klinikai vizsgálatot végző központjában használják majd.

Újabb sikeres év az Alerant Zrt.-nél

Céginfo | 2007.01.18 17:40

2006-ban folytatódott a nagyvállalati infrastruktúra megoldások kialakításával foglalkozó Alerant Informatikai Zrt. rendkívül dinamikus fejlődése. Nettó árbevétele 48 százalékos növekedéssel 1.6 milliárd forint lett, munkatársainak száma 40 százalékkal emelkedett, továbbá nőtt nagyvállalati ügyfeleinek száma is.

A BEA létrehozta a következő generációs vállalati support szolgáltatást

Céginfo | 2007.01.12 10:56

A BEA Systems szakított az informatikai rendszerek támogatásának hagyományos felfogásával, és olyan support eljárást és ehhez kapcsolódó eszközt hozott létre, amely segítségével a problémák még kialakulásuk előtt észlelhetővé válnak. A BEA Guardian nemcsak a várható nehézségekre, hibákra hívja fel a figyelmet, de javaslatot is nyújt azok megoldására - adta hírül az Alerant Zrt., a BEA-termékek magyarországi disztribútora.

SOA Technológiai Központ a Debreceni Egyetemen

Céginfo | 2007.01.05 12:15

Az Alerant Informatikai Zrt., a BEA Systems és a Debreceni Egyetem Informatikai Kar Információ Technológiai Tanszéke együttműködési megállapodást írt alá az egyetemen folyó technológiai képzés támogatásáról. A megállapodás eredményeképpen az egyetemen technológiai központ jön létre a nagyvállalati informatika, elsősorban a szolgáltatásorientált architektúrák (SOA) témaköréhez kapcsolódó oktatás támogatására.

360 fokos munkatér szolgáltatásorientált architektúrákhoz

Céginfo | 2006.11.18 11:57

A BEA Systems hamarosan megjelenteti BEA WorkSpace 360ş elnevezésű termékcsaládját, mely a szolgáltatásorientált architektúrák kialakításához és működtetéséhez egységes munkateret biztosít valamennyi szereplő számára. Segítségével az elemzők, tervezők, fejlesztők és üzemeltetők új típusú együttműködése valósítható meg - adta hírül az Alerant Zrt., a BEA-termékek magyarországi disztribútora.

Backbase - BEA megállapodás a nagyvállalati AJAX-megoldásokért

Céginfo | 2006.10.26 20:19

A Backbase és a BEA Systems bejelentette, hogy megállapodást írt alá a Visual AJAX Integrációs Projektben való együttműködésről - adta hírül az Alerant Zrt., a BEA-termékek magyarországi disztribútora.

Piacvezető minősítés a BEA WebLogic Servernek

Céginfo | 2006.10.12 13:18

Az Evans Data Corporation független piackutató cég 2006 nyarán készült felmérésében első számú alkalmazásszerverként a BEA WebLogic Servert nevezte meg - adta hírül az Alerant Zrt., a BEA-termékek magyarországi disztribútora.

Valósidejű alkalmazások Java környezetben - megjelent a BEA WebLogic Real Time új verziója

Céginfo | 2006.09.27 12:10

A BEA WebLogic Real Time szerver rendkívül alacsony válaszidejével lehetővé teszi, hogy ezentúl azok a vállalatok is Java alapon építhessék ki informatikai rendszereiket, amelyeknek valósidejű megoldásokra van szükségük - adta hírül az Alerant Zrt., a BEA-termékek magyarországi disztribútora.

Nagykorú SOA: Frissült a BEA WebLogic

Céginfo | 2006.09.13 16:52

A BEA Systems kutatásainak és fejlesztéseinek középpontjában több éve a szolgáltatásorientált architektúrák létrehozását segítő eszközök, technológiák kialakítása áll. A BEA napokban frissített WebLogic platformja már olyan környezetet nyújt, amely átfogó támogatást biztosít SOA-infrastruktúrák kiépítéséhez - adta hírül az Alerant Zrt., a BEA-termékek magyarországi disztribútora.

Chicago a BEA platformjára épít

Céginfo | 2006.07.13 16:38

Az amerikai város több más önkormányzattal és államigazgatási intézménnyel együtt a BEA Systems platformján alakítja ki szolgáltatásorientált architektúrára (SOA) épülő informatikai rendszerét.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.