HP Magyarország Kft.

A HP adatközpont optimalizáló szolgáltatásokat vezet be Európában

Céginfo | 2009.06.30 16:22

A HP ma bejelentette az európai régióra szabott új adatközpont optimalizáló szolgáltatásait hibatűrő létesítményekhez kidolgozott szolgáltatási konstrukciója (HP Critical Facilities Services) keretében.

Ismét a HP tárolóit választotta a DreamWorks Animation

Céginfo | 2009.06.24 14:29

Extrém skálázhatóságot kínálnak az új, személyre szabott adattároló platformok.

HP szuperszámítógép segíti a Széchenyi István Egyetem kutatóit

Céginfo | 2009.06.22 13:25

A HP Magyarország Kft. bejelentette, hogy a Széchenyi István Egyetemen végzett kutató-fejlesztő munkákat mostantól egy HP gyártmányú szuperszámítógép is segíti, ezzel Győrben működik az ország egyik legnagyobb teljesítményű mérnöki rendszere.

Magyarul is megjelent a HP szoftvertervezési és -tesztelési kézikönyve

Céginfo | 2009.06.10 12:50

A HP ma Budapesten is bemutatta a világszerte öt nyelven, köztük magyarul is megjelent Minőségoptimalizálás, szoftvertesztelés a gyakorlatban című könyvét, amely a HP több évtizedes tapasztalatát felhasználva a szoftverfejlesztések sikerességéhez nyújt hasznos tanácsokat és folyamatleírásokat.

KKV-knak segít költséget csökkenteni a HP Insight Remote Control

Céginfo | 2009.06.08 10:40

A Total Care portfolióját kibővítve a HP ma új fejlesztéseket vezetett be HP Insight Remote Support szoftvercsaládjához, amely a kis- és középvállalatok (KKV-k) számára is elérhetővé teszi az egyszerű, megbízható, 7x24 órás távtámogatást.

A HP környezettudatosságra ösztönzi felhasználóit

Céginfo | 2009.06.04 13:36

A Power To Change program a PC-k kikapcsolásának környezetkímélő hatására hívja fel a felhasználók figyelmét.

Kétszeres teljesítmény, fele annyi energiafogyasztás: megérkeztek a HP ProLiant G6 szerverek legújabb változatai

Céginfo | 2009.06.03 12:01

PALO ALTO (Kalifornia, USA) 2009. június 3. – A HP ProLiant G6 portfóliójának ma bemutatott, új elemei hasznos fejlesztéseket kínálnak az energiahatékonyság, a teljesítmény és a felügyelet terén, és ezzel nagyobb értékhez juttatják tulajdonosaikat minden informatikára költött dollár után.

A HP ProCurve a második a vezeték nélküli LAN hálózatok piacán az EMEA régióban

Céginfo | 2009.06.02 11:35

A Dell’Oro Group(1) piackutató cég legfrissebb jelentése szerint az értékesített termékek száma alapján a HP ProCurve Networking áll a második helyen a vezeték nélküli nagyvállalati LAN hálózatok piacán az EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régióban. Az értékesített termékek közé számítanak a nagyvállalati hozzáférési pontok is.

Egyesített kommunikációs megoldásokról állapodott meg a HP és a Microsoft

Céginfo | 2009.05.26 11:16

A 2009-es Interop Las Vegas rendezvényen a HP és a Microsoft bejelentették, hogy négy évre szóló globális stratégiai együttműködést kötöttek közös végponttól végpontig tartó egyesített kommunikációs megoldások fejlesztésére.

Új HP-szoftverek telekommunikációs cégeknek

Céginfo | 2009.05.18 12:57

A HP ma három olyan üzemeltetés támogatási szoftver (OSS) megoldást mutatott be, amelyek a távközlési szolgáltatók számára teszik lehetővé, hogy növeljék ügyfeleik elégedettségét és lojalitását a valós végfelhasználói élmény menedzselésével.

Költségoptimalizáló hálózati megoldás a HP-től

Céginfo | 2009.05.15 11:05

A HP Magyarország Kft. ma két olyan költségoptimalizáló hálózati megoldást mutatott be, amelyeket kifejezetten a magyar nagyvállalatok igényei alapján készített el: a WAN hálózati gyorsítás és az L2 és L3 virtuális hálózati megoldások lehetővé teszik a több telephellyel rendelkező vállalatok számára, hogy a válság következtében szűkösebb IT-költségvetések ellenére optimálisabban, alacsonyabb havi költségek mellett használják a hálózatot.

Az iparág első üzlet kész infrastruktúrája adatközpontok számára

Céginfo | 2009.05.11 12:10

A HP bemutatta az Adaptive Infrastructure (AI) portfóliójába tartozó új megoldásokat, amelyek lehetővé teszik, hogy a cégek csökkentsék az általános infrastrukturális költségeiket, illetve az adatközpontok komplexitását is mérsékeljék.

Rekord arányú piaci részesedést ért el a HP Közép-Európában

Céginfo | 2009.05.11 12:09

A HP bejelentette, hogy a legfrissebb IDC tanulmány szerint rekord méretű piaci részesedést ért el Kelet-Közép-Európa országaiban.

Internetes támadásoktól védenek a HP új alkalmazásbiztonsági megoldásai

Céginfo | 2009.05.11 12:08

A HP bejelentette a weblapoknak a hekkerek támadásaival szemben védelmet nyújtó szoftvereket és alkalmazásokat összefogó HP Application Security Center legfrissebb változatát. A megoldások segítségével könnyen fellelhetők és kijavíthatók a honlapok sebezhetőségei.

Virtualizációs megoldások folyamatait automatizálja a legújabb HP BSA szoftver

Céginfo | 2009.05.11 12:07

A HP bejelentette az Üzleti Szolgáltatás Automatizáció szoftverének (Business Service Automation, BSA) legfrissebb változatát, amely magában foglalja a HP Storage Essentials és a HP Operations Orchestration legújabb verzióit.

A HP bemutatta a Cloud Assure szolgáltatását

Céginfo | 2009.05.11 12:06

A HP bejelentette az Saas (Szoftver mint szolgáltatás) alapú HP Cloud Assure szolgáltatásának elindítását.

HP ProLiant G6 szervercsalád: új mérföldkő a gazdaságos szerverüzemeltetésben

Céginfo | 2009.05.11 12:05

A HP bejelentette az új, hatodik generációs ProLiant szervercsaládot (ProLiant G6), amely a korábbi változatnál kétszer nagyobb teljesítményt nyújt fele annyi energia felhasználásával.

Új, kredit-rendszerű üzleti kritikus szolgáltatások a HP-tól

Céginfo | 2009.05.11 12:05

A HP bejelentette, hogy a világon elsőként új, kredit alapú, akár előre megvásárolható, rugalmasan tervezhető üzleti kritikus szolgáltatást vezet be. A Proactive Select névre keresztelt új megoldást választó vevők rugalmasabban tervezhetik az igénybe vett üzleti kritikus szolgáltatásokat, illetve csökkenthetik az IT-infrastruktúra üzemszüneteiből származó kockázatokat és költségeiket.

Ingyenes biztonsági eszköz Flash fejlesztőknek

Céginfo | 2009.05.11 12:04

A HP olyan ingyenes programot jelentett be, amely segít a flash fejlesztőknek megvédeni az általuk üzemeltetett honlapokat a hekkerek támadásaitól. A HP SWFScan nevű alkalmazás ingyenesen letölthető a vállalat honlapjáról.

Új vezető a HP ProCurve Networking Üzletágnál

Céginfo | 2009.02.12 14:39

Budapest, 2009. Február 3. - Bolla Szilárd év elejétől erősíti a HP ProCurve Networking Üzletágát. Ezt megelőzően a 33 éves szakember az izlandi OpenHand Software Limited londoni leányvállalatánál dolgozott, ahol legutóbb a társaság kelet-európai terjeszkedési strtagéiájának kialakításában vállalt vezető szerepet. Ezt megelőzően MBA tanulmányokat folytatott Ausztráliában a James Cook University hallgatójaként, illetve korábban a HP indirekt értékesítési csapatát koordinálta. A szakembertől azt várják, hogy széleskörű értékesítési tapasztalatait felhasználva egy ütőképes hazai képviseletet hozzon létre, amely minden tekintetben felveszi a versenyt versenytársaival. Feladatkörébe tartozik az üzletág bővítése, képzett viszonteladó hálózat kiépítése és a HP ProCurve márka képviselete a hazai informatikai piacon

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.